Az a baj, hogy az igazi áremelkedés a választások után jön majd. Most már elindult, de nagyon sok embernek gyülemlett fel a pénze, így egy évig még nem fog fájni. Amikor meg meglesz a választás eredménye, már mindegy lesz. Ha a fidesz marad hatalmon, majd megmagyarázzák, hogy rossz a nemzetközi hangulat. Ha új vezetés lép a trónra, sokkal nagyobb bajban lesznek, mert "mást ígértek". Szlovákiában ugyan ez van, tavaly áprilisban volt kormányváltás és már most előrehozott választásokat akarnak. Pedig a töredékét sem lopták el, mint az előző kormány, sőt, szépen kezdték összeszedni a gazembereket. Most az embereket az nem érdekli, hogy kevesebb a lopás és az oligarchák is vissza lettek fogva. Most a saját gondjaik miatt vannak elkeseredve, hiszen nem utazhatnak, nem szórhatják a pénzt. Meg persze az államkassza is kong az ürességtől, mert a jó években nem lett feltöltve, mert a csókosok zsebeit kellett akkor teletömni.
800000 levél szavazat a fidesznek. Az ellenzéki összefogás, ha megfeszül akkor sem tud eredményt elérni. Adnak nyuhógdíjasoknak háromszor 10 000 huf utalványt, elsősorban áram, gáz felhasználásra és 4/4!!!!!!!! győzelem. 500 000 t pityóka Űzbegistánból Székelyföldre. Ki az az eszelős aki ezek után a maszoptatokra szavaz? Itthon a kissebséget ujra felhergelik a migránsok elveszik a munkájukat asszonyaikat a viskóikat.:) Hajr naransc.
Hát igen, olyan sakk-matt helyzet van. Az emberek fele semmit sem érzékel a fidesz maffiából. Azaz, nem érett a társadalom az abszolút rendszer váltásra. Így ha még egy igazán jó kormány/miniszterelnök kombó össze is jönne, a megszorítások miatt, újra orbánt sírnák vissza. Ez az én nagy aggodalmam is! Ha meg ilyen Fekete-Győr félék kerülnek hatalomra, akkor bizony csak cseberből-vederbe került az ország. No és igen, én is úgy látom minimum alternatíva kell az országból pattanásra! Mielőtt kivezet minket a fidesz az euró övezetből!!!
Már mondom is: ADA: 2,5$, majd 5$ Arany: 1850, majd 1950$, megy fel 2700$-ra (most még lenézhet 1793$-ig). Ezüst: 28$, majd 30$, majd 50$, majd 50$ fölé (most még 26,6$-ig lemehet) 🙂
Viszont egy másik topic-ban minden instrumentum, bármely várható mozgását is képes pontosan megmondani 3 tizedesjegyig. Bármikor. A végső, abszolút tudás birtokában van. Mint a fidesznyikek többsége. Ezzel csak az a gond, hogy ez - amit ők tudásnak hisznek - nem tudás, hanem HIT!
Hát igen. Fekete-Győr még okozhat forrófejű meglepetéseket, ettől én is tartok. De remélem a Momentum még nem vált egyszemélyes párttá. A jövőnk azon múlik, hogy mi történik a kormányváltás utáni 3-30-300 napban. (Úgy gondolom én az első 30 nap után fogom eldönteni, hogy megpattanjak-e az országból).
Nekem vannak azért fenntartásaink hogy lesz-e, fekete győr szerintem komplett hülyét csinált magából amikor meginterjúvolták a felcsúti per részleteiről, ami szomorú, mert egy ennyire csonthülye ellenzékben kell bíznunk a minden idők legkártékonyabb maffiakormányával szemben, ami minimum dermesztő helyzet.
Lesz felelősségrevonás emiatt nem aggódnék. A Momentum már elég konkrétan beígérte, a dk-t és a jobbikot annyit pofozták, hogy nem kétséges a hozzáállásuk. Az mszp és lmp itt nem rúg labdába. Persze legalább olyan mértékű felelősségrevonás kell ami Orbánt is kiüti véglegesen a politikából, és az átmentett/kimentett/ellopott vagyon is el legyen számoltatva. A fidesz felőlem a többi párttal azonos esélyekkel újra felépítheti magát ha tudja. A legfontosabb mostanában szerintem az ellenzék közös programja.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!