Ez csak azért van, mert nincsenek hatalmon és nem tudnak jogszabályokat hozni. Amint a vályúhoz odaengedik őket, először csak félve, de később mindegyik zabálni fogja a moslékot.
A politikában nincs tisztesség. Kemény harc folyik a hatalom és ezzel a vagyonszerzésért. Ebben csak akkor lesz változás, ha megbukik a kapitalizmus és olyan rendszer veszi át az uralmat, ahol nem a vagyon lesz az első helyen. Ami persze (most még) elképzelhetetlen.
Te csak tapsikolj annak, hogy "már Tiborcz István drága jó édesanyukája is a sikeres üzletasszonyok sorába emelkedett: a mezőgazdasági üzletágban jeleskedik ő is, erősíti a miniszterelnöki vő nővére által alapított cég családi jellegét. Az érkező közpénz százmilliókhoz eddigi tapasztalataink alapján aligha férhet kétség." És ez nem vicc!
Én eddig a momentumot, jobbikot, lmp-t, pm-t nem láttam lopni, nem láttam, hogy az állam kisajátítására törekednek, nem láttam, hogy csak zért hoznak jogszbaályokat, hogy magukat előnybe hozzák másokkal szemben. Míg a fidesz gyakorlatilag nonstop ezt csinálja.
Az egyik ismerősöm mondta, hogy szociban az elfogyasztott gázolaj alapján mérték a teljesítményt, dózerokkal egyengettek valamilyen területet. Ha nem volt vevő a gázolajra, csak úgy kiengedték, mert minden reggel jött a "tankolós kocsi" és hozta az üzemanyagot. Ha kevés fogyott, akkor nem dolgoztál. Még szerencse, hogy a vakcina nem szennyezi a környezetet, így könnyebb eltüntetni és kisebb helyet is foglal. :-)
azért az oltási számokkal egy kicsit mellélőtt, meg a hóvégi adatok még hozhatnak meglepetést,de ez az Orbán olyan szerencsés hogy lehet ezt is megússza.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!