A gyűlölködéshez: "Tévedés lenne azt boncolgatnom, miként lehet a szellem lábujját a
palackhoz kötni azok után, hogy éppen kiszabadítottam a palackból." (???) ---------------------------- Nem erre vonatkozott, de Orbán Viktor kiszabadította a gyűlölködés szellemét a palackból!
Hidd el, kockázat nélkül megengedhetem magamnak, hogy olyan szabad legyek, amilyen csak akarok! Egyszerűbben: senkivel szemben sem vagyok kiszolgáltatott helyzetben, de ezt nem a NER-nek köszönhetem.
Nem akarok semleges lenni a kirekesztő és a segítséget nyújtó elvek relációjában! Van egy mondás, miszerint: "Nem lehet becsületes az aki ugyanúgy sajnálja a kicsorbult fejszét, mint az azzal széthasított ember fejét!"
Ne haragudj, de nagyon fárasztó már az fullba nyomott ironizálásod. Azt persze még nem hallotuk tőled, hogy te mit csináltál volna. Az írásaidból ítélve semmit. Azaz kormánytagként te ültél volna a seggeden, és lested volna, ahogy tarol a járvány. Jól tippelek?
Íme a FIDESZ tolerancia:„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre
szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba,
még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek.
Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!” Eszerint az emberhez megtévesztésig hasonlító bayorzsóti véleménye? az hogy 5 millió honfitársunk takarodjon a p.csába, 'mer nem a fényességesre szavazott.
egy olyan félelmetes debattőrrel, mint amilyen te vagy nekem esélyem sincs:) bölcs mondataidból csak úgy sugárzik a személyeskedéstől mentes értéksemleges tiszta logika:)
Ha csak élvezetből hazudsz, inkább ne tedd, mert rossz fényt vet rád! :) Ha viszont a gyűlölet szól belőled, akkor pedig legalább keress valós érveket, amivel vitázni is lehet! Olyan állítás ellen nem érvelek, amelyiken nem találok biztos fogást!
igazi internacionalista "szabadság hullám" ez, amiben a "művelt nyugat" megmutatja a valós arcát, amely -a lényeget tekintve - kísértetiesen emlékeztet a keleti "illiberális" rezsimekre...
"tovább bővül az otthon melege program ezután nem csak nyílászáró cserére
jár támogatás hanem ereszcsatornára is ott sem szökhet meg a meleg" na ez LOL:)
inkább az a tanulságos , hogy mennyire tombol a "tolerancia" a "felvilágosult nyugaton"... mindenkinek joga van az éppen trendi lózungokat szajkózni...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!