Ahogy azt a fideszmaffia propagandistájától megtudhattuk,
vannak a jó melegek és a rossz melegek. A pedofiloknál a büntetési tételből lehet megtudni, hogy „jó”
pedofil volt-e az illető. Mármint értitek, „jó”….
reális célokat kell kitűzni. például az mszp dk biztos, hogy nem lopta volna el a komplett felsőoktatást, ha pl o1g egy évben ellop 2000 milliárdot, a dk-mszp ellop 200 milliárdot, ez már hatalmas előrelépés lenne.
Nem.. látom magyaráznom kell, mert szerényként nem érted. :) Na, figyelj: vannak normális emberek(a többség az), akik a szexuális nemi orientációt magánügynek tartják, meg vannak aberráltak, exhibicionisták, szégyentelenek, akik a platón vonaglanak. Nincs jó meg rossz meleg. Normális ember van meg nem normális. Tudom, hogy a balliberálisoknál újabban az is nehezükre esik egyeseknek, hogy eldöntsék milyen neműek, pedig csak lekéne nézni a szerencsétleneknek, hogy milyük van a lábuk között.. de újabban már ez sem megy az elvtársaidnak/eszme társaidnak. x-DDD
komolyan, hogy 2021-ben ne lehessen egy linket rendesen beszúrni bakker https://telex.hu/belfold/2021/04/10/nemesi-pal-ferroep-kozbeszerzes-kormanybiztos
ha most is annyi lopás lenne csak mint az ő idejükben akkor már mindannyiunknak lábujjhegyen kéne állni az orrunkig érő eu-s cashben
most viszont naponta jönnek az ilyen sztorik és már el se érik az ingerküköbünket: https://telex.hu/belfold/2021/04/10/nemesi-pal-ferroep-kozbeszerzes-kormanybiztos
2020 márciusa óta se tetszett felébredni?:) a művelt nyugat korporatív fasizmusban utazik... innentől kezdve teljes mértékben súlytalan a moralizálásuk...
Megengedő vagyok. Elfogadom vagy inkább eltűröm azt, akit a bölcs választók majd a nyakamra szavaznak. Most úgy látom, hogy megint Orbán lesz az, de nem kétharmaddal, ám eddig már volt Horn, Medgyessy és Gyurcsány is. A dk is az mszp-ből szakadt ki. Gyurcsány még az mszp elnöki székéig is lesüllyedt.
Többször próbáltam már én is felhívni arra a figyelmet, hogy a három közel egyforma erős párt koalíciós kormányzása nem olyan rossz megoldás, a folyamatos kompromisszum-kényszer miatt, amit néhány kispárt még külön is felügyel. De ebben az országban soha nem volt koalíciós kormány, csak a vezérek váltották egymást. A vezér utáni igényről kellene már leszakadnunk.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!