pénteken is eladtam az olaj longot, ki is lőtt , a gázt nem várom sehova, ti írtátok pénteken hogy long, legalább jól sült el, ha ma felmegy 3,5 fölé, vagy lemegy 3,2 alá akkor veszek csak esetleg
Nem hinném, hogy kilő ez, mert egyre jobban úgy tűnik, hogy most ugyan hideg van amiknál, de nem lesz mégsem a polar vortex (sarkköri hideg örvény), és ennek megfelelően már szinte minden modell módosult... Bár ezt sokszor nem az mozgatja szóval bármi lehet.
nekem csak most sikerült eladnom a longot de kiszenvedtem pár ezer nyerőt, reggel 3-szor fordult le rólam, hogy a legjobb eladó voltam, gondolom most kilő.....
Lövésem sincs merre fog ez menni innen, főleg úgy, hogy USA-ban ma nem lesz kereskedés, de ha mindenképpen tétet kellene megtennem, akkor inkább lefelé a csatorna alja felé irányt tippelnék most. A csatorna alja kb. pont a résnél van, aminek a teteje 3.166.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.