Ma ugráltam egy kicsit, azt hittem leteszik 3.485-re 11-12h között, de nem bírták beverni. Én úgy érzem, hogy ma 3.800 fölé is mehet, naposon megüti a BB felsőt.
Én ülök még a ma vett 3,54es longomon kicsi pluszban most,néha nullában :-) Valamiért nagyon longot érzek, nem verték be nagyon tart ez a szint. De ez csak saját vélemény!!!!
Elmentek szerintem kajálni, aztán nincs aki ránézzen a fos rendszerükre, hogy nincs árjegyző... :) Én ugráltam egy kicsit, de megint hiba volt, és vennék még most TL46-ot.
Akkor járjunk túl az eszükön.:) Persze előfordulhat (gáznál is volt olyan),hogy fals kitörést rendeznek,na az a kemény. Én megvárom amcsikat,azok mindig bekavarnak.
https://invst.ly/9t3nc Kíváncsi voltam,ha felreakom a "gyári" invstinges szűkülő háromszöget ami a fejemben van reggel óta,de csak most vagyok gép előtt (nem teló),hogy mit mutatna. TÁDÁÁM!!!:) MÉGHOGY NEM GÉPEK IRÁNYÍTJÁK A KERESKEDÉST!!! Mindenesetre óráson EMA 50,100,200 napos felett vagyunk most. Na ezt érdemes megjátszani,amíg ki nem lép valamerre.
Sajnos nem a 2-es.. hanem a 2.5-ös. Ilyenkor 11-12h között szokták kicsit lezúzni, látszik, hogy most is próbálkoznak, de eddig megfogták. Nekem is tegnap kellett volna kivágnom, de egész nap mászkáltam, utólag követve az eseményeket itt. Vajon a tegnapi forgatókönyvet eljátsszák újra? Jó lenne a jövőbe látni. Az adat előtt lehet érdemes leépíteni a pozit, ki tudja merre fogják rángatni és tolni.
Ha 2.0-es kiütésűben longban ülsz akkor sok félnivalód nem lehet ,a 2.5-est én csak kivágtam tegnap.Rémisztő módon tud zuhanni,az emelkedés az arany kereszt után volt megdöbbentő.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.