3.2-3.35 között leszünk fél3-ig Amcsik nélkül nem vagánykodik addig szerintem senki,még ugye 3.36 felett akár fordulhat a kocka longban,addig papírforma szerint shortos.
Viszont most így termőn van a shortom, azt nem tudom, hogy tartsam-e vagy esetleg jön egy újabb svédcsavar és tépni kezdik fel.. :) Tartom, mert azt nézem 15 percesen nem bír a BB alsó szalagig sem visszamenni, pedig ilyen leszúrás után vissza szokta érinteni, most meg nyomják le a víz alá.
3.350nél adtak egy pofont a gizinek, szóval lehet nem kell üldögélnem sokáig, de ha tovább megy rossz irányba, bukó ide vagy oda, kidobom. Szerintem ez nem bullos, egyre alacsonyabb csúcsokat tud már csak, az aljak is egyre alacsonyabbak (ugye a csökkenő csatorna, amit rajzoltál). Reméljük beérik mindegyik gizi, lali, meg a kutyus is a daxli :D
Helló!Variálják a forecastokat,mint kutya a coitálást!Állítólag ma van a leghidegebb,ezért az energiafogyasztás is csúcsra jár.Jan 23-24 körül továbbra is enyhülés látszik.Sok sikert gizihez!Tegnapról csak maradt egy kis DAX shortom a lalishortok mellé,mivel ma délelőtt melózom,majd amcsi nyitás körül ránézek!:-)
A tegnapihoz képest hirtelen most bullos lett a modell, amely a várható fogyasztást mutatja. Ezek is úgy manipulálnak ahogy akarnak.. és még meg is tudják magyarázni, hogy most máshonnan fúj a szél. Jó lenne, ha mi ülnénk annál a gépnél és írnánk milyen idő lesz :D
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.