Na helló!Az emelkedő trend naposon és hetesen ma sem sérült.Szépen mozog gizike,volt egy kis gap up open.Célba vehető a 3 dodó.Az ötvenes mozgó a 200 mozgó felé ment hetesen. https://invst.ly/7p70r
Helló!láthatod ma is ment a hinta giziben,le is tették 2.9 alá.Nálam a kitöréshez a kulcs a 3 dolláros ár tartós átvitele lenne.Hetesen csatornában mozog a csaj.Íme: https://invst.ly/7oqx4
szia angyal, a gizi harmadszorra pattan vissza a 2,98-as szintről, a naposon nekem úgy tűnik, mintha emelkedni akarna. szerinted? bár most hosszú a felső kanóc ;-)
Gizi továbbra is csatornában mozog naposon és hetesen egyaránt,csak jelenleg az alját kóstolgatja.Nálam a 2.85-s szint letörése lenne egyértelmű shortos jel akár 2.7-ig is beeshetne abban az esetben..De ha 2.8-nál fordulna az a szint már nekem long belépős lenne.Addig hullámzás a daytrade tengerén föl-le 50-100-150 pontokkal.Na most ilyen értelemben a mai minimumról ami 2.874 volt vissza kéne fordulnia és mennie kéne fel.Tegnap ezt játszották a nagyok.Ma dettó?Sok sikert a speka társaknak!
Ó,Lajos esett egy dodót a félötös jelentésre,Gizus is csak szédeleg 2.880 körül.Off:Dax shortom jó lett.Az EUR/USD longomon fogtam 100 pip-et,de lehet ,hogy visszanyitom mert jövö héten ECB dönt az eszközvásárlási program fokozatos leállításáról és én még up-ra szavazok ennek a tudatában 1.19 felettig.On:gizit levárom 2.85 alá,2.8-ig.Onnan már poziba lépnék.
Helló,köszi a jó kivánságokat.DAX shortokat ill juró/dodó longokat tudtam zárni.A gáz továbbra sincs képben nálam csak látom,hogy most 2.80-2.90 környékére letették,tegnap még 2.97 felett volt.Nálam továbbiakban is EUR/USD long ill. DAX short játszik.Hajrá pajtikám! :-)
Június 22-én ülnek össze OPEC meetingre, az itt született döntés nagymértékben meghatározza merre megyünk tovább. Jelenleg az OPEC-en belül is ellentétes érdekek dominálnak, ezért inkább konszenzusos megállapodásra számítok. A többség továbbra is fenntartaná a termeléskorlátozást, részleges feloldással, az oroszok teljes egészében felmondanák, mivel nekik a 60 dolláros olajár is elegendő lenne szemben a szaudi 80 dollár feletti célárakkal. Mivel a termeléskorlátozás teljes feloldása valószínűleg rövid távon 60 dollár alatti árakat eredményezne, ezért valószínűleg megegyeznek egy kisebb mértékű növelésben. Ha nem sikerül megállapodniuk, tehát minden marad a régiben, akkor idén könnyen meglehet a 80 dolláros WTI. Nem tiszta a kép, amit az elmúlt napok csapkodásai is érzékeltetnek.
Kár a két certidért,én ma zárni tudtam az EUR/USD longjaimat,ill.nyitottam DAX longokat 12600 környékéről.Giziben volt ma felmozgás 2.985 dodóig,de azóta lejjebb ment.Azt gondolom most sávozik egy darabig 2.85-3.01 között aztán up.Otika longra jó lehet mehet 10 kiló felé,ill juró bébi is pattant ma is 1.172 felé ,hát nem könnyű irányt fogni.Trumpli bácsi is bekavart ma,ill a hispánoknál is balhé lesz holnap.Olasz para viszont múló félben.Hát sikeres és nyerő spekákat Neked! :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.