Értem, amit írsz! Én teljesen más oldalról írom, amit írok! Elbeszélünk egymás mellett! Én az adott kis időszakaszt írom, amikor a váltás történik, akkor nem értik sokan, hogy miért nem lettek milliárdosok, mikor shortot nyitottak 3.505-ön, most meg 3.100 és nincs milliárdjuk. Persze, ha januárban megveszek egy long certit 3.100-on, amikor 200Ft-ért, és közben van két roll over, amivel az árfolyam pl. először 3.500 lesz, de onnan beesik mondjuk 3.100 ismét (a certi akkor beesik 100Ft-ra), aztán a következő roll overrel lesz pl. 3.300, akkor nullában majd csak 3.700-on leszek valamikor.
Amit a ...604-ben leírtam az úgy igaz ahogy van. Angyal is leírta ugyanezt korábban, és az certi Ft-os ára is ezt támasztja alá. Mivel a gáz értéke egyik napról a másikra (egy hétvége alatt) nem indokol ekkora különbséget, erre írom egész nap, hogy felfelé kell(ene) korrigálnia, nem is keveset.
Felém nem kell lefutni a köröket, nekem forintra pontosan stimmelnek a dolgok, hogy mikor hol áll a short vagy long certi ára Ft-ban, ha roll van, ha réssel nyitás van, ha bármi van. Néhány éve már foglalkozom a gizivel :-) Csak legutóbb rossz irányra tettem nagy tétet.. és beleszólt a kereskedésbe az ERSTÉ-s sz.patás is. Pár napon belül meglátjuk, hogy mi lesz.
Más.Most van ott megint a gáz ár ahol reggel volt.Ez nálam jelenleg kivárás,mára már gáztalan maradok.Érdekességképpen azért a februári gázt 3.5 ről letették 3.297-ig napközben.Na most a márciusi amivel kereskedünk is kaphat egy maflást a napokban 3 dollár alá.Nem tom ezt érzem jelenleg.
Hát igen be kell ezt is kalkuláűlni,viszont daxli ma is jó hozzám még egy longot durrantottam.Gáz nem akar feljebb menni visszafordult 3.143-ról.Short certit ma már nem kapok, a longhoz meg túl fenn van az ár számomra.Kedves Magic remélem mihamarabb jó poziba tudsz kerülni giziben.Vastag nyerőt!
Igen, valami olyasmi... Én csak mozizok azóta is, megutáltam az egész ERSTE-t a szarjukkal együtt :D Pedig már adtak kedvezményeket is, miután írtam nekik, hogy menjenek a pics.ba.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.