sziasztok, tudna nekem valaki segíteni, hogy mi van akkor, ha egy certi kiütődik (és ma tudom meg, hogy maradványértékes kereskedésben kellett volna eladni, csak nem adtam el) hogy számolódik el és mikor?
én megvettem, és egy nap elteltével 48,5, de volt 49,2 is 54-nél az több mint 20%, ma 46,3-nál vettem tervezem kivárni az 50 felett 1-2-vel, de nem szoktam megvárni a céláram sajnos, vagy szerencse
én is csak 50 alatt merészkedtem ide, mivel gyórs volt az esés, elötte 60 körül nagyon stabilnak tűnt, a reményem, hogy 50 körül fog ingadozni, szerintem Irán eddig is vitt olajat a piacra kerülővel, kíváncsi vagyok, hogy ilyen ár mellett mennyivel növelik a kitermelést, ha egyáltalán növelik, egyébként csupa pozitív előrejelzés volt az árfolyam felöl, énTL 55-öt vettem biztonság kedviért, de a mult héten az 54-et és nagyon bejött
Szia! Én nem merek már venni olaj longot TL54-em volt, de nagyon magasról. El is dobtam, 50k bukóval. Azóta nézegetem, nézegetem, de még mindig félek venni, pedig már sokkal lejjebb van, mint ahol kiszálltam.
fél milláért vettem két nap alatt másodszor long 54, és 55-öt ma kicsit drágábban, de folyamatosan gyengül a dollár és nem mertem várni további esést, így is ajándéknak éreztem, a kiütés messze, közben mindenki emeli az olaj cél árát, és 62-ről elég gyors volt a le, illene 50 fölé ugrani
Még egy szösszenet gáz témában, aztán megyek nyaralni.
Véleményem szerint NG 2015.07.31-ig leesik kb 2,7-ig, utána vadul felmegy >3,1x szintig, utána esés, azaz egy flat formációra tippelek. (Mások szerint az előbbiek napokon belül bekövetkezik.)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.