a brutál lenne h kétszer gázoztam életembe és 3 certim kiverték...:) mindegy, akkor veszem a következőt, valahol majd fordul, egyébként van rá esély h innen elpattanjon 190-ig
én 98-on vettem még ezret most 10 ezer van kb 127 átlaggal, többet nem veszek, lesz, ami lesz certinél 190-nél már jó lennék bőven visszajönne pluszban az összes bukóm és ez pl fantomasnak is jó lenne...:) a 190
Ahhoz még csinálniuk kellene egy kva nagy eltérést a januári és februári között... kizártnak tartom, hogy 170 pontos eltérést közévágnak... Szerintem olyan. 3.330 - 3.350 lesz majd az új kiütési ár a roll után. Investingen -60B-t várnak, a Forexfactoryn -55B-t.
Ha megnézzük a képet, felette van a piros karika felett a cash ár. Azt figyeltem meg, hogy sokszor leköveti azt, hiába az mostani a kontrakt meg jövő hónapi..
~17-19 pont között mozog a különbség jelenleg a januári és februári között, de még közévághatnak nagyobb eltérést is.. annyival fog nőni a kiütési ár 2.316-ról. https://www.barchart.com/futures/quotes/NG*0/all-futures
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.