az a baj hogy ez szerintem nem jelent semmit. ha akarjak akkor tovabb nyomjak meg le. en megvarom usa nyitast ha elkezdik leverni akkor dobom a pakkom bukoban.
az enyém is, de most addig nem nyugszom, amíg egy olyan longot nem élek meg mint két hete, az mire ment, akkor se volt hidegebb...vicc és 2.916-tól elment 3.127-ig, most meg 2.720 vicc
meg hogy nem hat ra az idojaras... latszik hogy erre indult most kicsit el. tegnap meg akkor vertek be mikor a natgasweather-en megjelent a kep hogy kisebb volt a hideg mint vartak. remelem most mar megfagynak...
Ha itt giziben tud olyan észrevételt adni, ami segítheti azt, hogy a rózsaszín ködök oszoljanak, azt megköszönjük bármelyik irányról (long, short) is legyen szó, és ne szaladjunk bele pofonokba.
Én találkoztam Vele régen (Thomas-szal) mióta itt vagyok :-) Volt talán valami kitiltás, de már nem emlékszem... régen volt. Mindegy, én nem akarok harcolni senkivel, ha elragad a hév az a pozim miatt van, akkor hajlamos vagyok rózsaszínnek látni, remélem emiatt nem vesz senki, mert én elvagyok "vakulva". Téma zárva. Fordulat szerintem akkor tud jönni egy időre (mert lehet, csak egy felpattanás lesz), ha olyan komoly hideg jön, amivel szemben nem erőlködik a nagy shortos tőke. Majd, ha legyengült a bika, akkor löki le vissza. Ha nem köszönt be kemény tél... akkor szerintem igazi fordulat nem lesz.
""Miért nem regel ide, és ír személyesen? Jaa kitiltották" és miért nem regel újra, mint annyi más sorstársa? :) Balu is postáskodik neki már mióta... már ha egyáltalán Thomas létezik és nem Balu egy másik "harcosabb" személyisége :)
Hát én azt gondolom,hogy még eshet lefelé,bár nem tudom az új híreket.Csak dacból nyitottam shortot és nem gondoltam,hogy leeshet 2.7 alá.Lassan zárnom kéne a shortot,de amerikai nyitást megvárom.A long még mindig vár nálam2.5 környéke sanszos és hangsúlyozom nem befolyásolok senkit,csak a gondolataimat írom le.
én csak közvetítek és mélyen együtt érzek mindenkivel, aki bukik v bukott...a gáz meg csak esik....de sztem közelebb a fordulat, mint gondolnánk....szerintem én bírlak mindkettőtöket, ezt írtam thomasnak is h sztem téved
Most tapsolnom kéne,hurrá short,én nyerek és a longosok meg szopnak!Én nem ilyen vagyok!Üzenem Balu Thomasnak,hogy egy okoskodó seggfej és bekaphatja amit gondolok!Végeztem a témával!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.