szerintem még nem láttuk az alját. én most dobtam minden hosszabb távú "gázos" dolgot. max daytrade ami itt szóba jöhet nekem most. szerintem is nagytőke manipuláció van, tényleg az a kérdés, hogy honnan fordul, de valahogy én úgy érzem, hogy amikor majd már mindneki mondja hogy most már up, na akkor fog még esni és utána indul el felfelé. az én olvasatomban, 2,60x, vagy 2,54x-2,55x körüli szintek fordíthatják vissza, de ha az is esik, akkor nem is értem mi megy itt. mondjuk amúgy sem :D
úgy fog majd fordulni, mintha most innen 2.750 fölött zárna, ezt figyeljétek majd....illetve az ilyesmit...bazzeg certi 100 alá ment 97 volt az alja eddig, brutál
Viszont elég nagy a spread ahhoz, hogy szinte pontosan a fordulópontnál kell tudnod elkapni, hogy valamennyit keress is vele.... Azt meg eltalálni... hát párszor próbáltam, de több volt a sikertelenség.
Áh, ez totál nagytőke manipulációja. Ez akkor fog fordulni csak, ha azok zárják a shortokat. Azt meg akkor fogják, ha lesz akkora valós! vételi erő, amit már nem bírnak így leöntögetni. Kérdés, hogy az hol jön elő... Ez egy kaszinó. Remélem én is, hogy befagy a seggük... azoknak akik ezt csinálják.
figyelem a certi kötéseket, most is megindult kaptak bele, adni nem adja senki....mert most is lehetett volna szépen keresni adni 115-ön és itt vissza....
Szerintem, hogy ki lehessen mondani, hogy bullos fázis jön, arra a legjobb jelzés egy réssel fel nyitás, amit nem tölt vissza második nap sem... csak hát elkapni egy ilyet biztonsággal alul.. ebben a sz@rban nem nagyon lehet.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.