Na utóljára,én nem ültetek be senkit, és nem ismerek magamra és csak a magam trédeléseit írtam le!És nem azért mert önző vagyok,hanem azért ,hogy mások ne szopjanak!De úgy látom az emberi ostobaság határtalan.Ne gondolja senki,hogy én annak örülök,hogyha mindenki bukik hanem ha mindenki nyer!Kikérem magamnak és üzenem Thomasnak ne üzengessen hülyeségekeket!Felháborító én azt hittem értelmes emberek vitafóruma vagyunk és nem Óvoda kis csoport!
Írj nyugodtan, szarok a fejére az ilyen virtuális okosoknak. Utólag okos mind. Miért nem írta, hogyha ilyen okos, hogy hééé dobjátok a longot és vegyetek shortot. Jaa mert gonosz, rosszindulatú, örül, hogy elbuktuk a pénzt ;)
Hahaha. Beültetés, jellemhiba, gonoszság. Thomas az okos, aki ilyen jelzőket próbál aggatni azokra akik ide írnak. Miért nem regel ide, és ír személyesen? Jaa kitiltották. Sorry. Csendben vagyunk igen, mert nincs most pozi, írtam is, várunk. Múltkor beírtam, hogy milyen pozikat nyitottam, volt is hurráoptimizmus beszoptam, mivel rendszeresen felhúzták reggel 7-8kor, aztán 9 előtt beöntötték mínuszba. Érdekes, hogy egy állítólag "sokat tapasztalt" ilyet ír. Én pl. itt vagyok 2009 óta. Lehet Thomas úr korábban itt volt már, de nekem ne okoskodjon meg aggasson jelzőt a fórumozókra a távolból. Csá
Thomas válasza: Úgy látom magukra ismertek egyesek. Totál ki van forgatva amit leírtam: -hol írtam, hogy az itteni kamusok befolyásolni tudják a certi árát? sehol sőt azt írtam nem tudják, mint a DAX-ot sem, még is buktak le ott is -külön megemlítettem az árjegyzőt, hogy attól adunk/veszünk így értelmetlen, nincs racionális magyarázata a beültetésnek, jellemhiba, gonoszság Engedtessék már meg, hogy követeztetést vonjak le abból, ha valaki reggel 6-7 között mikulásrallyt vizionál, nyitó után meg azon bosszankodik, hogy nincs jegyző, mert adni akar.Itt folyton felbukkan olyan nick, aki eljátsza a nagyhalált, "Jáj kiütik a certimet", ez is évek óta visszatérő komédia, ami fárasztó tud lenni, de mindig akad balek, aki veszi is lapot, meg együttérez vele.Hova lett a nyüzsi a topicból? Oda ahova a lé, ment ERSTE hasznába! Ugye látom ti Kenny Weiss a témát, magatokra is hagylak benneteket, ha van hozzáfűzni valótok, akkor idézzetek tőlem, és úgy cáfoljatok, valahogy így: ".........................................." Cáfolat. Utolsónak, még ezt, köszi!
Ja és még egy,direkt nem írtam,hogy shortot nyitottam,mert kamunak tünt volna.Nem fogom leírni ezután,hogy milyen irányban és mennyivel vagyok benn,mert senkit nem akarok semmilyen irányba befolyásolni.Így persze azt sem,hogy ezt a shortot mikor és milyen eredménnyel fogom zárni.Ha lesz jó gondolatom a gázzal kapcsolatban azt beírom ide és ennyi!Sok sikert Nektek!
Abszolút egyetértek Veled,részemről pedig azért van short jelenleg ,mert kármentés folyik.Amit a TL 43-n buktam azt próbálom visszahozni.Az amerikai piac jelenleg nem longos,most az egyszer nem megyek szembe a piaccal,mert elég pénzt elégettem már.Most még daytradre sem játszok longot.De ki hogy látja,aszerint cselekszik!A fórum számomra csak a szabad gondolatcserének a helyszine és nem kereskedést meghatározó tényező!
A nagy tőke arra fogadott, hogy minden idők harmadik legenyhébb tele lesz (az előrejelző modellek szerint), illetve, hogy a kitermelés sokkal magasabb, mint a fogyasztási oldal. Megtették tétjeiket, és teszik folyamatosan, levegőt sem hagyva egy erősebb korrekcióra.
Totál blődség amit ír. Itt mind egy oldalon állunk, ki a f@sz ültetne itt be egy certibe bárkit is... ami semmit nem befolyásol :D Szép is lenne, ha tudná bárki is befolyásolni innen az árfolyamot a certi vásárlásával. A készletadat, a termelés, a kutak száma, az időjárás, export befolyásolja, illetve még a speki nagytőke, meg egyebek. Mi a hideg bekövetkeztére tettük fel a pénzt, illetve arra, hogy a termelés kevesebb, mint a fogyasztás. DE ez mégsem így van, valószínűleg nem látunk jól egyben minden információt, illetve a hideg sem akart beköszönteni nagyon, lásd a 10-20 C fokokat, nem egy decemberi kemény télre jellemző. Illetve ott vannak a nagy amcsi tőkések, akik egyben látnak mindent, és mozgatni is tudják a piacot. Rosszul értelmeztünk, rosszul léptünk, ennyi a sztori.
azért nem értem, mit szertnél :) pl kihoznának egy 2.5-ös kiütésűt, hát abból most még nem mernék venni pl. bedurvulnak odakint, akkor még a TL42 is kilövő közelségbe kerülhet. nem olyan rég volt az ár 1.6 körül, csak 3 felett erre már nem emlékezett senki :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.