Ez mind jogos, én csak a tegnapi adatok miatt gondolom, hogy nem fog esni, azok valamennyire kiegyenlítik a mozgást. Aztán lehet, hogy még feljebb is megy, kórság tudja ezt már megmondani. :)
4H -s csárton 200-as mozgó, bollinger tető, előző 4h -s gyertya doji, EUR egyelőre megtorpant.44,7 körülig vissza kellene esnie, ott lehetne megint venni.Ez csak TA alapján.
NG 1D: link
Jelenleg ez az optimista gáz útvonal elképzelésem. Azaz amíg USD gyengül NG 5 hullámban felmehet 3,47-3,64 sávba. Viszont ez a szintjelző szerint nehéz szülés lesz. Aki szereti a kínlódást, a körmét rágni, az belevághat (SL 2,831).
Certiseknek érdemes figyelembe venni, hogy HUF tovább erősödhet, illetve hamarosan rollover, azaz még ha emelkedni is fog NG a certijük értéke csökkenni fog, vagy alig fog emelkedni, illetve az esetleges profit egy részét elviszi a spreed. Én kimaradok ebből a jóból.
Ha tölti a jelzett rést, akkor újratervezés.
Hát a long megvolt péntektől ma délutánig.2.95 sok lesz a gáznak.Sztem 2.85 alatt érdemes swing longra játszani.Ma nyitott shortok holnapra jók lehetnek.
Na gáztalan vagyok! kivágtam a 129-s certiket a mai nyerő terhére!Maradt egy kis plusszom!Nem érzem az erőt várnék egy esést és majd aztán újra longolnám.Off.Dollár is erősödhetne,euró gyengülhetne van egy pár shortom 1.14 felettről.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.