Hát a gáz mára már long lett az az érzésem,hogy ezt nem fogják beverni.A medvék eltüntek csak a bikák maradtak.Irány a 3.1 és ami felette van.Biztos a hőség az oka ennek,meg a függetlenség napja holnap .Mindenki otthon marad,mennek a klímák ezerrel.:-)
Olaj elérheti az eurocent által mondott célt a 48 dodót is,a 46 dodó környéke szépen fogta eddig.Rátérve a gázra az most hibrid állapotban van 3 dollár .Kérdés,hogy innen korrigál-e és akkor short,vagy megy fel tovább?
Gázban a múlt heti 3.120 környékéről lehetett egy jó shortot nyomni,ill. ma lehet is azt zárni.Valóban két esélyes a játszma.Longon agyalok,de még várok.
NG 1D: link
NG réssel le nyitotta a napot, hetet, hónapot. Ez egy határozott jel lehet a további irányra vonatkozóan, azaz irány dél. Ha így lesz, akkor az esés 5 hullámban kb 2,7x-2,6x-ig tarthat.
Viszont a réssel le nyitás pont a 20170512-20170622 eső trendvonálnál kezdődött (a or 1), azaz egy sima visszateszt is lehet. Továbbá a szintjelző szerint nem így kezdődik/folytatódik egy esés, azaz akár egy átverőshow szemtanúi lehetünk.
Érdemes kivárni 2 napot, amíg NG megmutatja merre akar menni. Ha 2 napig 2,95 vagy ez alatt zár, akkor az esés a valószínűbb. Jelenleg biztos long szint 3,2 felett van, de csak 3,5-ig.
Ezt a sok minuszt nem tudom mire kaptad. Ugyan nem értek úgy sem a TA-hoz, sem az olajhoz (ezt csak az utóbbi hetekben kezdtem el megint jobban figyelni), mint itt a fórumon jónéhányan, de amennyire meg tudom ítélni, úgy gondolom, hogy sok szempontot és lehetőséget figyelembe vevő, nagyon jó elemzést írtál, elég ritka az ilyen. A minuszolók inkább hasonló szintű elemzéseket tettek volna fel, amiben felsorakoztatják az ellenérveiket, amiben nem értenek egyet az általad leírtakkal. Egy plusz a minusz 10 mellé.
érdekes az elektromos autó
előbb-utóbb túl sok lesz
áram kell
ok, napelem, szél
nem lesz elég
szén?
vagy majd olajat égetnek el:)
arról nem is beszélve, hogy:
hidrogén
üzemanyag cella
nincs ez még lefutva
"5. Tegnap egy kb 55 kilométeres szakaszon 8 magyar, zöld rendszámú,
különböző márkájú és kategóriájú, tisztán elektromos autót számoltam
össze. Azaz már az autózásban is érzékelhető a technilógiaváltás."
És máris egy érdekes analógia ezzel kapcsolatban-közben:
Totalcar cikk.
2017.07.02. 11:56
Irónia biturbó: kínai villanyautók készülnek az egykori Hummer-gyárban
link
Eurocent nagyon jónak tartom, hogy a gondolataid mellé mindig felteszel érvként grafikonokat is. Mivel már jó ideje olvaslak érdeklődnék, hogy van-e egy statisztikád, hogy a feltett várakozásaid eddig hány %-ban jöttek be? Kereskedsz is aktívan az olajjal? Milyen %-okat hoztál eddig?
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.