ezzel a nagyon mély pirossal most szépen levágta a nyakvonalunkat (vagyis amit én látok bele) annak a vonalát, és simán mehet(ne) certi KO-ig is, de azért h mondhatok ilyet, szerintem lesz előtte korrekció. Bízom benne legalábbis.
egyet értek bizony baluval, én még megvárom ezt a korrekciós hullámot, de nem fogom erőltetni. mondjuk eddig sem tettem.
Kivártam 3.5 után míg leszánkázott ide. De nem vagyok tul nyugodt én sem hiába az alacsonyabb kiütés, meg ugye alá venni is kell, akkor nő a bent lévő tőke, ki is üthetik még több bukó, de ha nem veszek alá, kitudja meddig pattan...értitek. Nem egyszerű.
a körül, mikor az investingen, 2.780 ig levágott hirtelen, akkor abban a pillanatban megszüntek az árjegyzők a tl39 ben. Mivel a márciusi cahrton (amit én néztem) már akkor ugye 2.680 volt az árfolyam.
elképesztő mekkora bukások lehettek ebben a certiben, életveszély a gáz, van tl38 is, de beleadok az első felpattba, ez életveszély, aztán kitörlöm a gáz certiket mindenhonnan, ne is lássam, úgy lenne jó ha lenne olyan certi, mint olajban aminek nincs kiütése, de gázba nincs
17 February 2017, 11:11
U.S. President Donald Trump was on the wires last minutes, via Livesquawk, stating that the country will “fight” for low energy prices.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.