igen én hoztam, de már a 38-ban is 320 bukóm van jelenleg....és fogalmam sincs mit tegyek....se terv, semmi, nem értek a gázhoz, ráadásul megszegtem a szabályomat h kiütős certit soha...thomas üzeni:
Na skacok, a távolban egy fehér vitorla, meg az MA200: 2,961 $-on.
Ha, ma nem lesz Harami egy töpörödött dojival, akkor már esélyes a TL38 kiütés is, xar van a palacsintában, ékekből lefelé ment ki, már reménykedni abban sem lehet, meg a hetes gyertyában sem a piros-ződ-piros alapján, hogy ez a hét zöld lesz, mint amire számítottam.
NG 1D: link
Egyre inkább két alternatíva kezd kirajzolódni NG charton:
1. Árfolyam szinte 100%, hogy leesik 2,49-ig. Ha itt fordul, akkor célár >4
2. Ha az árfolyam leesik 2,32-ig, akkor új ATL jön, célár kb 1,29. Ekkor utolsó "jó" long kiszállási lehetőség 2,64, optimista esetben 2,9x.
jó reggelt,
nézem lajost, mintha fordított fülescsésze alakulna óráson
gázban ki fognak adni egy új TL certit a közeljövőben szerintem, alacsonyabb kiütési árral
lehet érdemes megvárni, hacsak nem fordul szignifikánsan gizi és a tl38 nem lesz a következő kiütéscsapda
Az csak Erstès broki szemétkedés lehetett.
Láttam már én is 1Ft-n megvett Eur/USD certit. Piacin adta valaki beálltak vételre 1 Ft-ra s bekapcsolták egy pillanatra a certit. Majd kikapcsolták s fél órán belül dobták a megérkező vételi árjegyzőnek.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.