Szerintem ez a ~2.740 volt valami átváltási? szint, amit amcsik nélkül "toltak" hétfőn reggel a márciusiban, és most amcsikkal eddig a szintig jött le az áprilisiban.
Én is beraktam 28ra. De nincs árjegyző. Most ha belegondolok hogy volt gáz ts-em 385röl 9000db és én hülye 405ön elkotyavetyéltem és vettem helyette tl.... Sirni tudnék
Én betettem eladásra 28-ra, mert úgy látom megnyílt újra a certi, de nincs benne jegyző, viszont amikor betettem, akkor még láttam a pakkomat, most meg már nem látom...
Hát öreg nekem 11 ponton múlt a kiszállás,mert ragaszkodtam a 3.2-höz múlt hét előtti héten csütörtökön.3.189-nél fordult gizi.A tervem az volt,hogy short.Sőt le is írtam,hogy 3.15 felett adom és dobok rá egy shortot.E helyett várom a maradványértéket.Kibaxott első gondolat,mindig nyerő szokott lenni nálam,stratégiámtól eltértem.Most vehetek elő 600K játékpénzt,mert ez a mostani bukta ennyi lett nekem.
:-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.