az oké h réssel le nyitott, csak kurvára meglepett, azt hittem h valami a rolloverrel van, annyira felfele vártam h nagyon na, ez zavart meg, a szar se gondolta h vastag mínuszba lesz már a nyitáskor
nenenenene, ez már sokk :-D
hogy a faszba van, ha réssel fel, vagy réssel le nyit? :-)))))))))))
balu, mit szívsz, én is kérek belőle :-)))
bocsesz :-))))
ÉRTEM, engem az zavart meg h nem láttam az esést....:D de tényleg h h a f...-ba esett, mikor, mikor zárva volt...ez zavart meg engem....de így már értem...hát így viszont kurva durva menet lesz mert 3-nál még bőven 100-on se lesz....húha...:(
nektek totál betett, hogy pénteken is 2.88-at láttok az investingen, meg ma is, és nem akarjátok felfogni, hogy pénteken még a márciusi konti árát mutatta, ma meg már az áprilist.
amikor a márciusi ár volt 2.88, akkor volt a certi 80.
ma reggel a márciusi ár viszont leesett 2.77 körülre, ezért lett a certi 50 körül.
viszont a rollover miatt a márciusi 2.88 árnak kb 2.98 az április megfelelője, tehát ha majd ennyit látsz az investingen, akkor lesz a certi megint 80.
Én már a 9100nak is örülnék de a 9000nek meg elmondhatatlanul. Amugy a certik világa nem régen tárult ki előttem. Tehát kiütést nem sokat éltem meg. Számszerint ez lesz (vagy nem lesz) az 5. Ebből 4* megérte a kiütés előtt vásárolni mert volt egy kis visszapatt. Tom ez nem vigasz annak aki magasabbról van benne meg az sem biztos hogy most is lesz. De én azért is vettem ma mert bizok benne hogy hát ha.....
1) Én a teljes emelkedésre húztam a Fibo-t
2) Az 1,5óta indult emelkedő alja és a 3,9óta eső gyertyák tetejére tettem az 2 egyenest, szerintem ezek adhatak ellenállást
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.