én 40,5-en tudtam kiszállni, kicsit lassú volt a net.. pedig jó lett volna :) azért nem sok eszük van ezeknek a szaudiaknak..
ahelyett, hogy magasabb áron hosszabb távon értékesítenék a portékájukat, inkább nyomott áron eladnak annyit amennyit tudnak.. :)
A fő ludas Irán és az oroszok. Nem hajlandók párhuzamosan csökkenteni a szaudiakkal. De még csak arra sem hajlandók, hogy szinten tartsák a termelést és ne növeljék azt. Kapják be, komolyan... 38-ig meg sem fog állni ha ezt hivatalosan bejelentik 4 órakor. :(((
No change in OPEC policy, according to a source cited by Reuters
Quota set at 31.5 million barrels per day.
Bloomberg put out a headline saying OPEC had set a target at 31.5 million barrels per day after Indonesia joins and that confused the issue.
Most pár napig éreztem, hogy éltem, nem csak a meló meg a mindennapi werkli, már zöldben a pakk, de OPEC et megvárom ha így ha úgy. Ezért a pénzért sok vér folyt(fogorvos vagyok...)és nagyon szar lenne bukni de hátha egyszer nem kell egésznap görnyedni a szék mellett egy kis zsozsóért.Igérem ekkorában többé soha - ha bejön Bobby és Totori vendégem egy kimitiszikra
hehe.. bingó, és már a csapkodás is kezd beindulni..
Sarpac te maradványértéket tudsz számítani? :) leellenőriznéd a kb 710-emet?
Törölt felhasználó2015. 12. 04. 14:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem is.. olyan pozit nem éri meg tartani amitől ideges leszel.. olyat meg főleg nem, amiről nem tudod micsoda, de 200 milliós nagyságrendet tartasz belőle..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.