Mindig az alaptermék kereskedési ideje számít. Tehát előfordulhat hogy éjjel ütik ki a certit s másnap már kapod is a normál maradványértéket. Szépen is néznénk ki hogy éjjel a kiütési ár alá megy majd reggelig esik tovább s a reggel érvényes árral számolják el. Ilyen nincs.
Egy esetben van szívás ha nyitáskor réssel lefele nyit. Mert van egy pár óra szünet a kereskedésben.
elolvastam mit írtam, és mit kérdeztél.. tanulság: ne fórumozgassatok részegen
bocs :)
természetesen az alaptermék ára számít minden időpillanatban, ezért is írtam pár bejegyzéssel korábban, hogy sajnálom azt aki otthagyta mára az overnight kockázatot
Sokan játszanak erre az a baj. Én is ebben bíztam, de ha nem megy, hát nem megy.
Még mindig lefele tart. Ha már felfele tart, akkor lehet benne bízni.. addig csak remény
Én is a 40es pakkom tartogatom erre és a stoppot is ennek a környékére rakom. Ha elmegy akkor nem fog haza vágni,de ha az a teória bejön amire számítok az csodás karácsonyi ajándék lenne.
Bennem is felmerult ez a lehetoseg. De csak az egyik csomaggal merem megcsinalni. Valamit biztosan zarni fogok.
Az otleted mellett szol ha esetleg 41 korulrol varjuk a hireket. Nem boduletes kockazatvallalas mellett 40 alatt kistopolni akkor meg boven ki lehet. De ehhez hangsulyozom szerintem csak akkor jo buli, ha nem 39,80rol varjuk a dontest.
Már az olaj kitermelő cégeknek is anyagi gondjaik vannak az alacsony olaj árak miatt, több ország is kijelentette,hogy cselekedni kell. Szerintem up! lesz.
Grat! 40,05rol vagyok, es futas kozben vettem elore berakott megbizassal, majd hazaertem 39,80ra. Ebben a hidegben a 10 km utan nem vert le a viz, de ott akkor azt hittem elszall a 40 dollar is.
Egyelore jok vagyunk. Nem akarom elkiabalni, de talan meg van benne ero. Nekem ez a 41,20-30-40 mar nagyon jo lenne. Bar kicsit most tanacstalan vagyok, hogy meg tudja e csinalni, lesz e annyi vevo meg a holnapi dontes elott. A delutani adatokra erkezhetne nemi dollar gyengules, es akkor talan tudna meg emelkedni. Technikailag mit gondolsz?
Ja, én is így gondoltam, mint a többi certi esetében. Reméljük megússza a tl55, mutatóba nekem is van még (beszoptam a mai fals iráni hírt/shortnyitási tüskét)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.