Én mindig egy 0-10 pontos belépőt adok. Mert legtöbbször azért nem éri el pont a rést, sokszor oda raktam a belépőt és így lemaradtam. Esetünkben 8020-8030.
Tehát így egy kicsit elé megyek tényleg, DE a STOp berakva !! ha mégis fel, így várom most már.
Lényeg ha meg lendületből megy akkor úgy is kézzel lépek be és várok.
Optimizmus az árupiacokon - Kétéves mélypontján a földgáz
Megtört a spekulatív nettó vételi kereslet öt hete tartó csökkenése az árupiacokon. A pozitív fejlemény összhangban áll a héten, az Egyesült Államokban napvilágot látott makrogazdasági adatokkal, melyek a foglalkoztatottság javulásáról tanúskodnak. A nemesfémek körében is alapvetően a nettó vételi kereslet erősödéséről beszélhetünk, a legnagyobb bővülést a palládiumnál láthattuk, mely bőven ellensúlyozza az ezüst keresletének enyhe csökkenését. Az energiahordozók esetében azonban nem tapasztalható a javulás. A WTI piacán tovább folytatódott a már öt hete tartó nettó vételi kereslet-csökkenés, ami azzal magyarázható, hogy nyolcadik hete nőtt az Egyesült Államokban tartalékolt olaj mennyisége, eközben a földgáz kereslete kétéves mélypontjára csökkent. link
Akkor meg is állapodtunk, ma dax emelkedés délig, délutánig, hogy legyen shortunk aztán a sikertelen szavazás után már jól is jön (ha sikeres, lehet nem túl jól járunk)
Olaj fel.
Gáz le 3,64 felé
most már csak hátra kell dőlni és várni..:))))
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.