Még nem, de azon gondolkozok venni kéne, csak lassan jön ki az időjárás adat. Megpróbáltam előfizetni a truewx-re, de erről a céges ip címről nem engedte... Elvileg előfizetők hamarabb megkapják az adatokat.. bár a fene tudja Bár nem hinném, hogy olyan gyökeresen megváltozna az időjárás előrejelzés, inkább egy kis lemutyi lehet max. Ha nagyon bullosak lesznek az amcsik, ma akár még 2.710 környéke is lehet.... akkor meg zabszem effektus a TL49 pozi :)
Ismerősök mondták, hogy vesznek, mert most olcsóbb... hát én azt látom, hogy mindig van lejjebb. Belevenni, aztán ott szenvedni napon belül, meg a sok forintozót nézni.. kardomba dőlnék az tuti.
Köszi a véleményt, igen, jelenlegi meglátás szerint értelmetlen. Egy dolgot néztem még, hogy a cash ára a gizinek: 2.441 Ezt is érdemes figyelni mellé. Jön felfelé, de a cash és decemberi között még mindig nagy a rés. A novemberi konti 2.503 (2.518 volt ma), tehát a rés betöltve 2.460 és 2.51 között! Szóval nagyobb shortot egyedül most talán a cash ár támogatná... Megvárom a 12h-ai időjárás jelzést, és az alapján döntök, hogy short vagy long, vagy várakozás longra egy beesésnél.
Lehet nem éri meg, most nézem ezt a csatit: https://i.imgur.com/UQXdnfE.png Ha ebben halad tovább, akkor kb. 30 pontot esne max. és a spread miatt túl nagy a kockázat, kicsi a nyerő, de lehet bepróbálom.
A héten nincs óvoda, így én is hatra járok a melóba, inkább estére vagyok hulla...főleg, hogy reggel ilyen szép számokra nyitom a szemem :) olaj short is jó ötletnek tűnik eddig.
Kinyithatna már a BÉT :D Ez az óraállítás megzavart, reggel 4:50kor már nyitva a szemem :D Szépen megy a gizi, megpróbálok longot nyitni, ha picit beejtik. HA beejtik...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.