Így van, néztem én is végig, hogyan alakítják. Investingen is írták újra, hogy ismét mutyi volt. Brutál módon adták tegnap. Megfoghatatlan, hiszen simán azt mondja a meteorológus, hogy kedves "MNB" csináljon Ön jobb előrejelzést 2 hétre előre... :)
Az nem baj ha nagy short poziciók vannak kiépülve, nagyobbat robbanhat felfelé. Én titokban bízok egy hasonló hidegbetörésben mint tavaly. Az északi sarkkör körül van egy körkörös áramlat, amely minél melegebb a sarkkör, annál gyorsabban kering. Most éppen rekord meleg van. Amikor ennyire felgyorsul, akkor néha széttöredezve megindul lefelé belőle egy nagy adag, extrém hideghullámot indítva. A globális felmelegedéssel ez a jelenség egyre gyakoribb lesz észak-amerikában, ezért pl. a gáznál egyre többször várható felszúrás a téli időszakban. Tudom ez csak vágyálom, de egyszer csak lesz malacunk, csak addig ne bukjunk nagyot :)
Ez történt tegnap: Hedge Funds add to Short Position Managed money continued to add to short position in futures and options betting that natural gas prices will continue to decline. According to the most recent commitment of traders report released for the date ending October 16, 2019, hedge funds added 26K contracts to short position while reducing long position in futures and options by 1.1K contracts. The current open interest shows that managed money is now short 301K contracts compared to long 105K contracts providing an opportunity for a potential short squeeze.
Hát naposon a gáz a háromszögből kioldalazhat.A 2.2-s támasz egyenlőre jól tart.A mozgástér az utóbbi napokban k.b 2.220-2.370 között volt.Én várnék egy felpattanást a 68.2-s fibóig.Aztán a BB közép,majd az MA50-s és akkor már 2.35 felett lennénk.Szép álom nem? https://invst.ly/m6yfo
A gázt persze odateszik ahova akarják,most épp novemberi enyhülésről írnak USA-ban,miközben Európában tombol az indián nyár.Ezért long.Ha nem érthető az a jó és akkor short.Szóval semmi logika benne.Nagy nyerőt mindenkinek.2.213-s mélypontról most éppen visszajött 2.245-ig.Ennyi erővel 2.3 felé is vihetnék.
Ma gázba belevettem 85 ft-n elakartam adni 91 ft-n,erre 90-nél fordult.Viszont a 63-s vételem kibaxtam 69 ft-n.DAX-ban ez a Brexit huza-vona szívatott meg,túl hamar kezdtem shortolni 12720-tól,remlélem holnap leverik azt is. Sok sikert Neked!
5 óráson még egy elcseszett fordított fej-vállak is lehetne, de ahhoz lassan el kellene induljon felfelé. Én ma azt hittem, hogy majd 2.370 fölött fogok tudni bővíteni...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.