szia tegnap 8 milliós napi forgalmat csináltam, ma semmit, bár visszakaptam 5000Ft jutalékot, általában 605-ön volt bent 601- en volt kötés, de órákon át a legjobb eladó voltam, azért bánt, mert legalább két kör lett volna opusban, aztán visszavettem volna az egészet, remélem neked jobb napod volt, de lehet , hogy holnap jól járok, néztem a gazdasági naptárt csak piros adat, de valahogy nagyon nyomták ma a daxot is .....kikapcs reggel fél 9-ig
Sok sikert!Ha sikerül holnap én még zárok a maradék gázlongjaimból.130 ft feletti áron vettem őket korábban.90 ft alatt visszanyitnám a TL45-s gázlongokat,bár erre most kevés esélyt látok! :-)
Hát nem tudom,én a DAXTS80-ban tegnap vett certik nagy részét eladtam ma1950-1996 ft között,ill. vissza is vettem 1715-1800ft között és már zártam is őket.Gázban 105-110 ft között zártam a korábbi longjaim egy részét kis bukóban a mai daxlishort nyerő terhére!Gázlongot aki ma nyitott 15 ft-t foghatott a TL45-ben..Én vissza tesztre várok 2.3 alá.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.