Holnap megnézem gépen, most teló alapján azt mondanám, hogy 2.55 - 2.6 környéke a BB felső naposon, illetve hetesen, oda várnám, ha átmegy napos BB középen, a hetest úgy tűnik átvitte. Legjobb lenne tartani sokáig, szerintem 3 fölé fog menni télen, főleg, ha egy polar vortex riadalmat kelt...
Én tartottam mindet. Valószínű csütörtökig tartom, megnézzük az adatot, de 110-120 között lehet adnám a 67es és 83as vételeim. Azzal már szép összeg lenne realizálva, hogy egy esetleges leszúrásba újra be lehessen vásárolni :) sp és dax shortot én is nézegettem...de gizi, azért mégiscsak gizi :) nagy nyerőt a daxba!
Hát pajtás én felőlem mehet gizi ahová akar,én ma zártam, a longjaim nagy részét.Igaz még maradt feljebbről,de majd azokat is adom.Átálltam DAX shortba. :-)
Köszi nem kritizálni akarlak mert jól csinálod amit csinálsz ,de annyi embert láttam már certibe elvérezni ! És ilyenkor Én mindenkit óvatosságra intek.
részben igazad van, de itt nincs margin, itt kiütési ár van, olyan termékeket kell venni ahol szinte elképzelhetetlen rövid távon a kiütés, itt még nullára is nehéz esni, mert van maradvány érték, az XTB-nél már biztos elvéreztem volna, vagy idegességemben össze-vissza zárnék, kapkodnék, itt max. ülök benne pár napot, hetet, de néha csak perceket is elég.......sok sikert a gáz longokhoz
Én tartom gizi longot, ha egyre jobban tud távolodni a 2.03as kiütéstől, annál jobban tartom. Nem fogok ugrálni (legalábbis megpróbálom), mert ráérek, és hátha lesz nagy felrántás. Gondolom a vérshortosok sem hülyék, főleg a nagyok, hogy csak egy irányban keressenek...
én csak az amerikait tudom venni a Randomnál, ha lemegy 52 alá veszek" rengeteget" TL79-est szoktam 42 a kiütés minimális rizikó, szinte minden hétre jut egy történés amire hirtelen felugrik, shortot csak bőven 60 felett nyitnék, most opusban állok vételen 322,2, és ha felugrik a csúcsra az otp akkor azt shortolom, de a gázban-olajban olyan gyorsak a fejlemények, hogy......
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.