Drukkolok, de ez egy mocskos termék. Szeritnem a fogyasztói gáz ára másodlagos, itt már inkább a tőzsdei mutyi a lényeg. Mindig megmagyarázzák cikkekben, hogy miért esik vagy emelkedik éppen, másnap pedig az ellenkezőjét.
Úgy legyen!Kell idegrendszer a gázhoz.Ráadásul a certizés a legveszélyesebb sportág benne.Remélem ez már nem lesz K.O -ig leverve és megindítják fel,ha a nagyok is úgy akarják.Hajrá! :-)
Gizi nem úgy néz ki jelenleg, hogy sok erőt mutatna. Kíváncsi vagyok, győz-e a shortos bagázs. 2.240 eleste után 2.150 környéke lehet... Ha elindulna fel, akkor vennék :-)
Van egy olyan érzésem,hogy felfogják ma tenni a gázt 2.300 felé.Ha így lesz akkor a Tl 45-s ára újra hamarosan 100 ft lesz.Ma is belevettem 71 ft-n longra és már zártam is. 72,71,70 ft-n újra vennék.A jelentés után remélem rally jön.Miért?Mert mindenki lefelé várja.Amerikai elemzők szerint az enyhe tél miatt csökkenni fog a gáz felhasználása.Ezért nálam kontrából long.
Én is örülük, hogy újra "látlak" itt :)Remélem kipihented magad, és ha nem is a gizivel, de jó időszakod következik, és a többi fórumozónak is! Eddig a mai sem izgalmas nap, legalább a Commerzbank elindult felfelé. Akármennyire is mocsok ez a gáz, nem nagyon látok rá esélyt,hogy sokkal lejjebb essen. Mai adat még nem lesz a legjobb, de lassan nekiállnak a fűttésnek a fázósseggű amcsik.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.