9 nyomorult ponton múlt, kellett nekem kerekszámfetisisztának lennem. Amúgy kisebb egyelőre az esés, mint vártam, persze eddig happy volt a hangulat a tőzsdéken, ami felhúzhatta.
Az azert nagyon messze van. Ettol ne felj. Szerintem lesz lehetoseg ma kitarazni nap kozben. Mondjuk nekem 43,8as bekerem van, szoval majdnem arnal vagyok. A profitot sajnalom amit nem raktam el. En 43 ala berakom a stopot, aztan lesz ami lesz.
Ha ez megnyugtat, nem csak Te jartal igy. A kapzsisag... Nekem bent volt a limit eladasom 44,8as wti ar korul a TL55-os certiben. Ragaszkodtam a 8% profithoz, nem teljesult le. Csak remelni tudom, hogy nullaban ki tudom tessekelni oket.
A szintjelzőm szerint amennyiben NG ma legalább 2,345 szinten zár, akkor északnak indul. Rövidtávú cél 2,4-2,41 tartomány (sl 2,292 investing), majd egy 2,3x visszateszt után jöhet a 2,50-2,56.
20150824 óta egy hármas szerkezetű alakzat van kibontakozóban. 20151009-ig elkészült az A hullám. Azóta jön le a B. Rövidtávon lehet egy felszúrás 45,3-45,6 sávba, utána folytatódik az esés <41,8 alá, szerintem.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.