Kérdés hogy volt ott vagy van ott kitermeles, vagy csak szerettek volna. Az árak befolyásolása miatt érdekes. Szerintem nem termelnek ott ki jelenleg, mert akkor arról szólna a cikk, hogy le kell ott állítani a kitermelést.
Ha a hetet, hónapot NG 2,67 alatt zárja, akkor jó eséllyel tartósan délnek veszi az irányt. Érdemes védeni a long pozikat. 2,4 alá mindenképp be kell néznie.
Tartom sajna, amatőr lúzer voltam, hogy nem zártam mikor 2.8 alá ment. 100k TL46... Kemény :D Elbacom az összes nyerőt, amit eddig kiszenvedtem... Ne üssék ki a tl46ot, időm van tartani.
nekem nem sikerült, pedig már a legjobb vevő voltam, viszont sp shortot sikerült 2834-en, és maradt 3000 gázom, hétfő reggelig mindenkinek szép hétvégét, és remélem a gáz még javul estig
Szerintem SP felmegy 2840 fölé. Arra is gondoltam, hogy akár idei csúcsra megy ma a negyedéves záró miatt. De ez csak egy gondolat. Én a BÉT-en certizek, így ide vagyok kötve. Ha 17 óráig értelmes szinten lesznek, én is nyitok valamit még.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.