Felmegyünk 4 órás lélektani ema 50 2.99- környéke , vissza négyórás ema 50 2,75,és formálódik a hosszútávú aranykereszt.Megjegyzem a napon belüli beszakadás,és kb ugyanoda visszarántás elég bullos jel.
https://invst.ly/a5y2a Érdemes vetni egy pillantást NG havi chartra és meghatározni a fontosabb szinteket, amelyek eldönthetik a hosszabb távú mozgását. Nekem úgy tűnik, hogy jelenleg 2 fő alternatíva van: kék vagy piros. Amíg nem töri felfele a piros vastag vonalat, vagy nem szúr 2.522 alá, addig bizonytalanság van. Ha felfele töri a vastag pirosat, különösen 3.661 felett egyre valószínűbb a 6.493 feletti célár. Ha 2.522 alá szúr, akkor a további emelkedés már igen kétséges, mélyebb aljak elérése a valószínűbb. Ha 1.611 alá szúrna, akkor éveken át a piros pöttyös csatornában oszcillálva csúszhat le az árfolyam. Minden variációnál a zöld, piros, PF csatornák határolóvonalainál (átmeneti) fordulópont várható, amit kellő mérlegelés után érdemes tradelni.
Piros lett... 5-6B-vel? Adták is a csordaszellem alapján, de szépen megtartotta. Holnap 80% eséllyel nyitok long pozit. Megvárom a 6 órás időjárás alapú fogy.jelzést, aztán lépek.
Szép hosszú idegtépő időszak volt - bár jó ideje már csak mini tétekben játszom, vagy leginkább sehogy. Volt csomagom ~120-ról, meg ~100-ról is, plusz ~60-ról, és pár darab már csak a hecc kedvéért még ~40-ről is. Tegnap szomorú lettem, amikor visszaesett, úgyhogy most gyorsan lepasszoltam az egészet. Még egy kis zsebpénzt is szereztem, de a fő, hogy bukó már nem lesz :). Tutira most fog fellőni, de jön a tavasz, és már nem akartam tovább várni.
Investingen -171B, Forexfactory -172B. Ez szerintem is bullos lesz, korábban leírtam, hogy mire gondolok, amikor a két "tippelő" ilyen módon teszi fel a tippet (hogy a forexf-é a nagyobb csökkenés).
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.