Örülök,hogy bejött.Nálam működik,gáznál,olajnál folyamatosan figyelem.Ajánlom figyelmedbe fenti linket.Naposon lenne szép a kereszt ami 3 felett lépne életbe kb. gizinél,de akkor meg már nem mernék venni,ezért inkább óráson 30 peresen várom a jelet.Négyórás mindig zavaróan viselkedik.Még egy érdekesség,hogy naposon elvileg halálkereszt van,tehát szerintem annak eléréséig húzzák felfelé,és metszés közelben fogják shortolni (persze lehet,hogy nem).De RÉSen kell lenni :)
Igen, valóban. Annyiban jobb a certi most, hogy nincs lejárat, meg 2Ft a GAP, a régi verzió na az még egy lapáttal rátett gizi extrémitására. Az időjárás bullos jelenleg, a 18h-s adatok alapján.
a gizinél nem lehet "lemaradni" kihitte volna 4 dodo-nál hogy lezuhan 2,55-re? de tényleg 2 és 4 dollár közt minden lehetséges, itt csak a centi kiütés ami bekavarhat rendesen
Gáznál népi megfigyelésem hogy aranykereszt-halálkereszt megjelenésekor órásnál kisebb intervallumban,és annak elérésekor rittig a másik irányba kezdik vinni,hogy már nehogy jól érezze magát itt bárki,hogy tudja a frankót.Nincs gép előttem,de még él az aranykereszt óráson az pedig azért biztató (még) számomra.
Lehet, hogy meg kellene játszani! Simán mehet ugyanúgy. Kb. annyi az esélye, minthogy nem ugyanúgy megy. Számos alkalommal volt már, hogy csak azért is máshogy csináltam, utólag kiderült, hogy csak követni kellett volna a "megszokott" dolgot. Én sokszor gondolok a dolgok mögé valami mást is, kicsit túlkombinálva, holott totál egyszerű egyébként az adott ügy. Lehet kezdek skizofrén lenni, nem létező dolgokat észlelek :)))
Sejtettem.Pedig jó lett volna tudni,mert ugye gyakorlatilag a legnagyobb napi árfolyamingadozások pont nem a mi kereskedési időszakunkban zajlik.Jó lett volna valami olyan,mint az rv.-knél van,hogy pl mennyi a shortállomány az adott rv.-re.Kutyaütő ez a Gizike.Olyan mintha táncolna a pókerasztal közepén,és körbeülnek a pokerface.-ek,és senki nem látja egymás lapjait.Gizike meg annak táncol aki előtt a legtöbb zseton véli felfedezni.Azért köszi!:)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.