Köszi, nekem ez még magas szint, inkább maradok KHnál. Van IBm is csak nekem sem tetszik a felület, igy nem is kereskedtem benne, lehet egyszer ráveszem magam..
Kicsit talán túlhúzták ezzel a 4,27-tel. Ahhoz, hogy még mennyiséget tudjanak venni a 3,6-4,2 sávban, jobb, ha mihamarabb visszateszik. Remélhetőleg nem megy nagyon ez alá a következő hétben, itt 4-nél gyűjthetnek, aztán megindulhat végre végérvényesen is felfelé.
Nyiss zámlát USA-ban, Tastytrade-nél. Komplikáltabb pénzt mozgatni az tény, de tudsz futurest venni. Nagy tőkeáttét, nincs daily rebalance, nem ütnek ki, amíg tudod tartani a veszteséged. /NG Natgas futures, 10.000 MBTU (x4,18=$41.800 értékben) $8,253 kell fedezetnek, értelemszerűen ha esik 5%-ot a gáz amikor benne vagy, akkor mégegyszer ennyi. /QG Emini, 2.500MBTU $1790 /MNG 1000MBT $828 A kisebb contractoknak ott van értelme, ha sávosan akarsz adni, venni. Azt hiszem Interactive Brokernél is van futures, én ott opciókat akartam tradelni, letöltöttem demot, de nem értettem a platformot és nem szerződtem. Lehet hogy Neked könnyebben megy vagy már megváltoztatták. Nyiss egy demo számlát és nézd meg milyen a felület, akár tradelni is elkezdhetsz ha még nem tradeltél futurest és érteni fogod.
-Jó napot!-ISHARES- MSCI EMERGING MARKETS INDEX - ETF -EEM, napi: Lényeges változás nem történt, az új
mélypont miatt él a csökkenő trend.
Megérkezhet hamarosan a 40,63-as szinthez, így
alatta inkább a vételi oldalon lehet újra izgalmas a
görbe.
Amennyiben a piros vastag trendvonal törne, akkor
jöhetne erősebb jelzés az emelkedés irányába.
Amíg a piros vastag trendvonal nem törik meg,
addig egy long szituáció várat magára.
Ellenállások: 46,88; 48,43; 50.
Támaszok: 40,63; 39,06; 40,63, 39,06, 37,5.
Ettől a legutóbbi 4.2->3.32 zuttytól megremegtem,( certiben ez 800Ft->550Ft ). Így már csökkentgetem a pakkomat, ha 4 fölé megy lehet le is felezem, mert tényleg közeleg a szezonális short idő.. ha meg ez elindul lefelé, 1 hét alatt kiütik a long certiket.. nem értem miért nem indít új certit az erste akár alacsonyabb kiütési árral(1$ vagy alatta)?? Vagy szerintetek várható? Dollárban tudtok ajánlani k&h ban elérhető kiütésmentes terméket?
Van igazság abban, amit mondasz, ugyanakkor a gáznál sokszor vannak pánikszerű felfutások, és nagyon sokszor a hírekre fittyet hány a mozgása, vagy úgy is lehet fogalmazni, hogy nagyon erősen manipulált; a többi nyersanyaghoz képest is egyértelműen. Egybéként volt precedens januári erős felfutásra is, 2014-ben, akkor februárban egészen 6,5-ig elment. Szerintem most is könnyen elképzelhető lehet egy hasonló eset.
Nyugtatod magadat ..😂 Nincs oka feljebb menni .. Röhögtem hogy pl UK egy heti gázzal rendelkezik úgy hogy a havazás miatt a reptereket is korlátozták . USAban szinten a fél országba jó az idő… Biden papa leállította az Amerikai öböl 😂Ben a kitermelést.. Szép fekhős időben ha a napelemek nem termelnek akkor Zelenszkij Papa pótolja majd a szétlőtte Ukrajnából az áramot gondolom én ..Meg aztán miért ne lehetne a gáz árán másoknak is spekulálni nem csak nekünk 😂😂
Nyugtatod magadat ..😂 Nincs oka feljebb menni .. Röhögtem hogy pl UK egy heti gázzal rendelkezik úgy hogy a havazás miatt a reptereket is korlátozták . USAban szinten a fél országba jó az idő… Biden papa leállította az Amerikai öböl 😂Ben a kitermelést.. Szép fekhős időben ha a napelemek nem termelnek akkor Zelenszkij Papa pótolja majd a szétlőtte Ukrajnából az áramot gondolom én ..Meg aztán miért ne lehetne a gáz árán másoknak is spekulálni nem csak nekünk 😂😂
Nincs ami miatt tovabb menne szvsz, nem indokolja semmi, se idojaras, se tarozok allapota, se semmi… ha visszanezed minden evben ilyenkor mar csak esett..itt belevenni mar kurva rizikos🥲 arrol nem is beszelve, hogy rsi tulvett lassan naposon is…10-12% korrekcio siman bennevan
A gáz mai emelkedése nagyon meggyőző, eljött egészen 4-ig. Mutatja az erejét. Szerintem ez fog még feljebb menni a következő hetekben. Úgy vélem, hogy aki szeretne longba kerülni, még megteheti 3,8-nál a jövő héten. Annál lentebb nem várnám ezután.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.