https://invst.ly/a4-rg Erősebb támaszok 2,78 , 2,75 , 2,71 környékén. Gáz azért gáz,mert a ferdeszemcsik, ballal kelnek,és oda az aranykereszt is,de tény hogy ma már nem volt olyan acélos.Most épp szerintem csak visszateszteli az 50.-est.
Most vagyok újra gép előtt.Tartod?Most letolták egy kicsit, kérdés, hogy meddig korrigál vissza. Én már shortban nem is gondolkodom, írtam már, hogy az nekem valahogy természetellenes dolog. Inkább új long beszállót szeretnék keresni.2.543-tól trendelt felfelé egészen 2.849-ig. Ha erre Fibo-t húzunk, akkor a 61.8% értéke 2.735-nél van, ha korrigálni akarna. "Népi megfigyelésem, hogy sokkal többször korrigál a gizi vissza Fibo 50-ig sőt 38.2-ig. Fibo 50% értéke pont 2.700. Fibo 38,2% értéke pont 2.660.
Köszönöm mindenkinek :-) Most értem géphez, így partvonalon maradok, nem volt időm "érzést" kialakítani :-) 50 perc alatt meg már nem állok neki, mert csak nőne a "kaszinóhatás" még jobban.
Elkapni az alját vagy a tetejét megpróbálni sem szabad. Én sokszor bukót hoztam ki olyankor. Korábban ideges lettem mikor hamar zártam és ment tovább, akkor kapkodtam és végül bukó lett az a kör is. Most nem leszek gép előtt délelőtt, telefonról nem fogok lépni semmit, majd délután 14h előtt végignézem, és eldöntöm lépek-e ma. (Az éves eddig teljesítményem 51.2% hozam a mozgatott tőkére, ami brutál jó, próbálom tovább fejleszteni.)
Ha meg vagy győződve arról, hogy a célárad nem sérült, akkor tartani kell. Nekem 2.890 adódott a dupla aljból, viszont tegnap nem voltam meggyőződve 2.774-nél (ott zártam), hogy megy tovább, azt gondoltam leteszik 2.700-re. Viszont megy szépen, az időjárás adatok bullosak! A 6 órás várható fogyasztásokból képzett átlag egyre csak nő.
Most nézem a zárást. Szép lett, majdnem napi maxon. Kb 3 hete mikor számolgattam és rajzolgattam akkor 2.90-2.95 jött ki végállomásnak. Bár nem biztam benne igy hamarabb eladtam, de újra vettem. Most ez már lassan 100ft-os certi ár. 50% tiszta, nem tom meddig lesz erőm tartani. De ne is figyelj rám gizus, csak igy tovább!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.