Igen látom február 7-én még kevesebb,de azt azt követő napokon jóval több a fűtési igény mint a 30 éves átlag.És a végén a differencia15%-al több,mint a 30 éves átlag HDD.És mindez a következő két hétben.Elég meggyőző nekem.Gyere bikuci! :-)
Az akkor az a bullt támogató várakozás. Úgy értem, hogy valószínű direkt kisebbet írtak, mert attól több lehet és akkor amiatt is bull, hogy nagyot csökken a készlet, meg amiatt is, hogy pl. -210 jelentősebb, mint a -189. Azt írják investingen, hogy lehet óvatos vételre álltak át a market makerek az elmúlt napokban, azért nem szakadt be jobban. Ha felvették már az alap pozit, akkor kilőhet.
Arra leszek kiváncsi mit csinál Amerika a DAX zárás után,ill hajnalban mit csinál Ázsia.Ugye Kína a héten zárva van.Döntsd el long vagy short,de ne is gondolkodj rajta,mert úgyis az ellenkezője következik be.Hetesen még mindig a down trend játszik ez ugye shortért kiállt.Az előrejelzések szerint meg longos gizike.Holnap meg félötkor adatok a brutál tárolókészlet hiányról.Ebből mi lesz?Tiszta póker az egész!És tudod amikor már nem hiszel benne akkor jön a csavar.kivárom mi lesz!
Helló Magic!Látod a gáz harmatosan gyenge. Amik elvannak EU zárás után teszik lejjebb 2.650 környékére.Ezt a mai long kalandom próbának gondolom,de ha nem jön be holnap dobom.Kérdés mikor akarják fordítani a nagyok.Off :régi OTp longokból már csak egy maradt,a mai DT nyerők terhére kivágtam a többit.DAX-t tegnapról shortoltam,mára jó lett. Sok sikert !Nagy felpattanást gázhoz! :-)
Pedig az időjárás jelzés egyre longosabb, épp csepegtetik kifelé az adatokat. Szerintem már rég meg lett volna a 2.55, ha az időjárás egy milliméterrel is a 30 éves átlag alatt lenne :)
Beindult a manipuláció ismét.. tolják lefelé erővel. Van pár régi nick az investing fórumon, ki is vannak akadva, és írják, hogy nem kereskednek tovább, mert agyonmanipulálják a market makerek.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.