Gázban azt nézem, hogy amikor ez a Satendra nevű "elemző" betesz egy cikket, 5 percen belül az átfolyam beszakad. Kezdem azt hinni, hogy ez a jelzés, hogy mehet a short.. tudom baromság, de mégis kvára mindig akkor szakad be.
Szia olajnál nekem kinyílt az "Ordító" helyzet, amíg Venezuela nem rendeződik 58-59 körül short 51 alatt long, addig ücsörgök az sp-be, most elég ritkán ránézni legalább
hosszabb távon egyértelmű sávban mozog de vannak extrém elmozdulások lefele is 2.5 alá meg felfele is 4 fölé ezekre kell vigyázni, eddig legalábbis ez volt
Oké köszi, szerintem én most kikapcsolom aztán megvárom a holnapot. Tegnap nem nyírták ki az amcsik végleg, talán most átállnak vételre, bár hosszú még a nap vége, egy biztos, hogy csapkodás várható, ha long irányba áll. Ezért nem is nézem inkább.
Néztem a tavalyi időjárás alapú fogy jelzéseket, ebben az időszakban februárban letették 2.55 környékére, de akkor jóval a 30 éves alatt volt az előrejelzés. Most a 30 évesre simul, sőt inkább felette van, csak nem indokol már nagyobb lenyomást ennél az MM-ek fejében... https://dashboard.truewx.com/energy/gfs-ensemble/
Igen, néztem (kicsit izgultam), hogy sikerül-e visszaverniük, de nem, úgy néz ki van benne most erő :) Engedjék már a market makerek egy kicsit felfelé is, hadd örüljön az átlag magyar is egy kicsit :D
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.