https://invst.ly/9zjti azért, ha távolabb lépsz, akkor nem az a nagy csökkenő trendvonal. az csak a 2019-es, amit húztál.mondjuk a nagyobb távú is engedné a réstöltést 3 fölött. de azt is el bírom képzelni, hogy csak visszateszteli a háromszög alsó szárát 2,9 körül. vigyázós, bármerre állunk. én most longban vagyok.
De jó volt a ma reggel. Zöldben látni a Gizit :) Szemem a gázon és nagy levegő. Próbálok nem elkapkodni semmit és figyelni a fórumot meg a véleményeket.
https://invst.ly/9zikh 3,7-től húztam lefelé a trendvonalat,úgy jött ki a trendvonal,de még gyenge lábakon áll,kellene egy erős megerősítés.Múltkor is trendvonal fölött volt,és reggelre beverték.Az a biztos ami elmúlt.:-)
Elvileg már a 3.7 óta csökkenőt is törheti, nem leszek gépnél csak 15h után. Nem is baj, csütörtökön brutál adat lesz, készletek rekord alacsonyan lesznek. Az áprilisi gizi meg a májusi is ezen a szinten van, nem lesz contango! Elég bullish így minden most.
Csak odavágott a gázkészleteknek ez a baromi hideg. Kétszer annyit fogyasztanak, mint egy átlagos téli napon. Szerintem ez a köv. adatra föl fog menni. Az olaj meg menjen a fenébe... Usdhuf erősödött, jót tett a certi árának, viszont az wti visszafordult. Nem érte el a célárat. EBWTIOIL02-vel merek csak játszani, nem kell az idegeskedés. De ez meg lomha.
Az biztos, hogy káosz van ott :-) Köszi a chartokat, tartom a felépített long pozit, 2.655 környékén az átlag.. de meleg a pite. Langyosabb lenne, ha ki tudott volna törni, de visszarakták keményen. Nehezen fogják tudni longra fordítani a trendet.. minden kitörésbe beleadnak. Gondolom a 2.5 lehet az a pszicho szint, ahonnan, ha pattanni tud, akkor a vérshortosok is longba állnak.
Olvasgatom az investing fórumot, egyre többen írják, persze jó része tuti poén, hogy amikor ez a Satendra kirak egy elemzést, azonnal shortba állnak...
Reménytelen most ez az egész. Komolyan mondom jövőre be kell vásárolni longot egy távoli kiütésűben november elején, aztán ülni benne, majd január második hétében short ugyanígy és készen is vagyunk egész évre...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.