Aki ismeri a magyar tőzsdét vagy legalábbis sejti, az tudja, hogy itt a teljesítménynek semmi köze a jövőhöz, később magyarázzák bele, tehát egyszerűen matematikailag kell megforduljon a trend. Ez olyan, mint amikor gyerekkorunkban gyufára játszottunk. Tíz szál nekem indulásra, tíz neked. De amikor már nálam volt a te 10 szálad is, vagy legalább 9, akkor onnantól én mondtam meg, hogy merre tovább, mert tudtam, hogy mennyi maradt nálad. Nagyjából ez a helyzet itt is. Pontosan tudják mennyi van nálunk... Kevés. Namármost, ha te nem tudsz az utamba állni, és nálam van, ami neked nincs, én mondom meg az árat, mert akarni fogod, hogy legyen neked is. Tőzsde psziché.
Ez a részvény menni fog, ez a napnál is világosabb. Nagyon sokan figyelik a nutexet, ha megindul nagyon nagyot fog szólni.Már rég volt benne rali, minden adott egy jó felhúzásra.
Úristen! Ezenkívül esetleg valamit tényként leírhatnál,ami negatív errő a kgy határozatokról! Várom,de ne ilyen semmit érő,úristen ez nem jó,semmi nem történt megjegyzéseket :)
NUTEX részvényesek topikja