Ne haragudj, de nincs mire tiltani. Semmi forum szabalyt nem sert. Reszvenyes pozitiv, O azt mondja. Civin ur vezer volt a cegben, sajat magaet mondja, mint erintett. Mit kell rajta torolni, tiltani?
Mindenféle szavazás nélkül is már rég tiltani kellett volna. Sajnos a topic gazdával egy húron pendülnek , tán már együtt húzzák aaaa nótákat is a művészben. Ez addig fog kb. tartani míg részvénye lesz, utána már nem lesz szükség az öregre. Akkor jön el a vamzer ideje, hogy másik irányba forduljon a szélkakas 25 + megtámogatásával.
A one man show kicsit engem is zavar, főleg a leütött karakterszám okán :), nem is olvastam el az elmúlt napok bejegyzéseit. A saját részvény vásárlás amúgy komoly értéket teremtene, covidban Mol is vette magát 2020 őszén 1500-2000Ft-on. Az Otp saját magát 1250-3000 Ft között 2008-as válságnál. Sokszor a saját részvény vásárlás a legjobb befektetés, utána persze a több pénzből lehet mindent IS csinálni... :D
De ilyen inflációnál a fő tulaj pénze is elég, mint a papír. Persze, ha 14-16%-os Ft vállalati betétben van, vagy állampapírban, Otp részvényben, akkor más a helyzet.
Ezzel a közleménnyel együtt tudnék élni, ha nekiállna venni magát az egy részvényre jutó saját tőke is szépen mászna felfelé 35 Ft-ról, ezzel is értéket teremtve a maradék részvényeseknek. A cég ezzel csak értékesebb lenne egybakármilyen tranzakciónál. Én lennék ott, én ezt tenném... De látszik nem én vagyok ott :D
Dehogy nem. Ha az adott ár a 0 Ft. Egyébként szerintem is inkább 20+ A topik viszont egyre rosszabb irányba halad. Betűleütés alapján kb. 90%-os Civin uralom. Talán jobb lenne új topikot nyitni, pl. "Civin János alzheimer tesztje és a Nutex" címen ha már saját bevallása alapján is erre használja a fórumot. Várom a + és - értékeléseket. Civin Úr! Ha netán több, mint öt, netán 10 a + , érdemes elgondolkodni, hiszen az aktív fórumozók is kb. ennyien vannak jelen. Ja és korábban feltettem a kérdést, hogy megteheti-e a vezetőség az SRV-t? Senki nem válaszolt, de szerintem nem, (lásd alábbi határozat) hiszen akkor nem lehetne osztalékot fizetni, max. részvények formájában. A legutolsó közgyűlési határozat: A közgyűlés úgy dönt, hogy felkéri a Társaság igazgatótanácsát, hogy aGraboplast Zrt. többségi részesedésének megszerzésére irányuló ügyletről szóló tárgyalások során törekedjen arra, hogy a Társaság részvényesei számára részvényenként 25 Ft összegű osztalék kifizethető legyen és felkéri a Társaság igazgatótanácsát, hogy a Graboplast Zrt. többségi részesedésének megszerzését követően a jogszabályok által lehetővé tett legkorábbi időpontban tegyen javaslatot a közgyűlés számára részvényenként legalább 25 Ft összegű osztalék kifizetésére. (Összes leadott szavazat: 199.676.364, Igen: 100,0%, Nem: 0,0%, Tartózkodás: 0,0% Őszinte Hívetek helyett: Jó szerencsét ! Dr.Emu (60+ de még nem tesztelek.)
Ha egy befektető már term sheetet kínál a startupnak, többnyire komolyak a szándékai, azt jelenti, hogy megfelelő mélységben megvizsgálta a cég működését, piacát, környezetét és az megfelelt minden előzetes szűrőfeltételnek. Egy neves befektetőtől kapott term sheet felkeltheti más, további befektetők érdeklődését is.A term sheet elfogadását követően indulhat el azután a befektetéssel kapcsolatos közös munka, melynek során a startup folytathatja eddigi tevékenységét, miközben egy részletesebb jogi átvilágítást (due diligence) követően egy jóval kidolgozottabb és már jogi kötelezettséget is tartalmazó szindikátusi megállapodást hozhatnak létre a felek a további együttműködéshez.
Azért most itt egy konkrét céget lebegtettek be.Gondolod,hogy átverés lenne?Úgy,gondolom,hogy ebből most lesz valami,csak hosszabb idő még amire nyélbe ütik.
nem kell itt görcsölni, ugy néz ki 13-14 Ft alá nem bír esni... aki bizik benne kivárja mi lesz többet ugyse tud már bukni, aki spekullni akar/akart az kiszáll és vesz olyan részvényt ami mozog is..lesz ideje visszajönni, aki meg nem hisz benne az meg szálljon ki..
Jobban teszi ha kivarja az ugy veget. Mondjuk sejti mi lesz a vege, ahogy en is. Itt mindig ugyanaz a vege, de mindig ott az a hagha most.. De egyszerűen sosem jon el. Ahogy a minden alkalommal megigert budapesti kozgyules sem Ugyanaz a poker arc megy, ahogy irta is egyik kollega. Ugyanaz a story mindig En mar nem is irom, minek?
Félreértés, kedves Hathor. Ne essünk át a ló túlsó oldalára. - Két dolgot kellene tisztán látnunk: a Grabo üzleti tervét és az apportérték könyvvizsgálatát, valamint harmadik feltételként jó lenne, ha valamiféle követő kommunikáció ismertetné e term sheet egyes lépésivel kapcsolatos helyzetet. - Az orvosok viszonylag ritkán látnak/láttak és ez a konverzáció engem mindenképpen, és remélem Önt is, megerősít abban, hogy még nem hagytam el magam. - Üdv, őszinte híve
Kedves Stefcon - egy képzelt közlemény a BÉT-en: - A Nutex ezennel közzéteszi, hogy a meglévő horribilis nagyságú készpénzállományából a már másfél évtizede meghozott igen nagyszámú közgyűlési határozatai alapján saját részvény-vásárlásba kezd; a társaság a mai naptól valamennyi tőzsdén eladásra felkínált részvényére vételi megbízást adott legfeljebb 35 forintos áron, egymilliárd forint erejéig. A cél ezzel vásárlással kettős: (1) a Graboplast üzlet előrehaladására vonatkozóan mintegy megerősítésként (2) és a minél kisebb osztaléktömeg kifizetése céljából vásárol a Nutex" - Őszinte híve
NUTEX részvényesek topikja