Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány több, mint 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkezelők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy az adott értékpapír sorozatba tartozó teljes értékpapír állomány több, mint 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában.
Sok sokk éve! Benne vagyunk ebben az oda vissza mizériumban! Én személy szerint, fel várom az árfolyamot! Nem irogatok és nem áll szándékomban felbeszélni senkit! DE! Valami itt lesz végre, ennyi év után ilyen kgy sosem volt! De! Bocs. De akkor jöttek a plussz lebeszélők! Elnézést! D_epes és a kalapács Isten! Így vala? igen. Erre tudjuk a választ! Amikor benne voltak Őnök is! Én most is tartom!
Köszönöm a részletes beszámolót, rendes Tőled, hogy leírod teljesen jogszerűen, hogy mi zajlott a közgyűlésen és mik a soft infók! Valóban a 4-es egyik fele a fekete ló, viszont egy ilyen esetben könnyen kattanhat a bilincs, szigorodtak a törvények is szerencsére. A 4-es rossz kimenetele az lenne, ha lenne vmilyen tulajdonosi kapcsolat a Grabo és Huber között, akkor lehetne okoskodni, viszont erre meg harapna a felügyelet, ha nem, én segítenék felhívni rá a figyelmet. Egy botrány szerintem egyik félnek sem érdeke, a másik 3 esetből lehetne mazsolázni.
Gratula, szépen pattant a lélektani 100-ról a 200 hetes mozgóátlagig. Viszont itt vannak a komoly ellenállási szintek, ez most egyelőre csak medvepiaci rali. A Tesla a spekák mekkája a Földön. A második féléves értékesítési számokra vagyok kiváncsi (első fele jó lesz), a hegyi levegőn egyre nagyobb kihívás 50%-kal nőni per év.
NUTEX részvényesek topikja