Felettébb érdekesnek tartom,hogy az MNB vizsgálatot ennyire a szőnyeg alá söpörte a fórum.Úgy gondolom,hogy ez a vizsgálat jelentős mértékben befolyásolhatja a cég jővőjét.
Ez még kicsi darabszám. Szerencsére nem esik éppen. Reméljük.... hajrá kispapírok, de ez kevéske eddig
Törölt felhasználó2023. 01. 31. 16:13
Most már az a meglátásom ,ezt bizony veszik,és venni is fogják keményen,valakik tudnak valamit,ezért mindent felszivnak amit csak tudnak olcsón,huhu lesz itt még kapkodás ,felfelé.mikor? Ez a kérdés.es tényleg lehet est média filing van,végül is ott is teljes bizalomvesztés volt aztán jött Vajna pápa,remélem itt nem lesz,az mint ott volt pápa halálával.ha nem akkor gépi lesz és nézzük 100 felett valahol.
Szerintem itt már minden pozitívum ami csak lehet be lett árazva, amíg nem lesz előrelépés inkább esést várok mint emelkedést.... de legyen mindenkinek jó legyen 6 és 60 is
A tegnapi esés közben mekkora volt a forgalom? Gondolom ma kisebb. 14-15 között szimpatikusabb várni a fejleményeket. Az osztalék sztori vagy a Grabo nehogy már ennyit tudjon.... vicces
Dmode, képet tudsz mutatni a vfv alakzatról? Reméljük, hogy egy nap alatt kiszorta a sok kiábrándult. Ma nem erre számítottam. Te sem. Kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz holnap és holnapután. De szerencsére ma már nem esett....eddig
NUTEX részvényesek topikja