Ehhez nem kell különösebb bizonyíték, ezek tények. Nem véletlenül kezdett el az MNB tulajdonosi megfeleltetést kérni az érintett dátumokra. Te viszont brutál nagy kapufát lőttél a múltkori feljelentésed miatt, mert a közgyűlések nyilvánosak. Egyébként meg Huber Istvánon és Csereklei Gáboron kívül senki nem volt ott hivatalosan a december 30-ai közgyűlésen. Az, hogy itt ki mit hord össze abszolút nem számít. Szóval csak megint magadból csináltàl itt hülyét itt a fórumon. 🤣🤣🤣
Gyenge vagy ezen a téren,semmi bizonyíték okoska. Tervek vannak,azok után csak igyekezet. Piacbefolyásolás múltor volt az első kgy alatt,mikor fórumra beírták a még ki nem hirdetett döntéseket,amire zuhant a papír 20 %-ot!
Kedvem sem volt a tőzsdére nézni. Nem volt jó időszak ez, USA-ba mentem ki kalandozni, ott jó sokat buktam aztán most úgy érzem, hogy 2023-2024 nagyon jó lesz a tőzsde és elkezdtem újra spekulálni. A BUX index már mutatja az utat, várom a kicsik feltámadását.
Törölt felhasználó2023. 01. 29. 19:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
Persze, hogy nem, mert az nem a Huber pénze. A többit a fantáziádra bízom😀
Nagyon elkezdtetek csak a személyemmel foglalkozni 🤣 Kgy hírt már nem is értékelitek. Talan ti is rájöttetek,hogy semmi konkrétum nincs a 2.megtartott kgy után sem?. Csak a lehet,majd igyekszünk megcsinálni stb. 10-15%-os mínuszt várok,holnapra....
NUTEX részvényesek topikja