nem kell annak nagy jelentőséget tulajdonitani , hogy ma esett az áfolyam várható volt.. .. egyébként mit vrunk ha pl a richternél is estünk mikor kijött a brutlisan jó eredmény..:_)) ilyen a tőzsde én hiszek a nutexban ezek után.. ennyi fagyi pénzt nem sajnlja az ember..:_)Bluek mellé.
Törölt felhasználó2023. 01. 30. 19:27
Az emberek naivsagat kihasználják,huberek,hitegetnek 10 éve.vajon most is?
Ha volt képe minden tőkeemelés után eladni a részvényeit a kicsiknek, akkor miért ne osztaná meg velük az osztalékot is. De ha meg nem nekik adta el, akkor a nagyon kevés kisrészvényes nem oszt nem szoroz.
Eszméletlen ,hogy milyen pszchilógió megy itt a fórumon. Egymást etetik,jobbnál jobb elméletekkel,persze csak pozitív. Én sem értem,miért reménykednek sokan az osztiban. Nem hiszem el,hogy valaki,aki betette ide a pénzét majd kiosztja jótékony céllal kicsiknek 🤣 A másik,amit említesz,hétvégén ugyan ez volt kgy után ez meg az lesz,de valami eszméletlen emelkedés. Mondogatták egymásnak,erre mai nap esés csak eladásokkal,ma este meg ismét száguldási elméletek. Hihetetleeeen 🤣🤣🤣
Ha esze van az osztit jobban támogatja, mert ahogy kiáll belőle indul a feljelentősdi és még a végén úgy járhat, mint Lajcsi a Galambos vagy lakóparkos.
Jól gondolod. Otp, állampapír, ingatlan bef. alap EUR. Nem én találtam ki. Megkérdeztem, ezt a választ kaptam. Jó, lehet, hogy 37, de az is 35-40 között van.
Egy 25 Ft-os osztira szerintetek mekkorát ugorna Garbo nélkül ? És egy Grabos bejelentése oszit nélkül? És ha mind a kettő ? De ha egyik sem? Csak kíváncsi vagyok véleményetekre!
Ha jól számoltam, a 2022-es közzététel szerint,az egy részvényre eső saját tőke értéke 35,12 Ft.Persze ez valamennyit módosulni fog az újabb üzleti évzárás közzétételének fényében.Lehet, hogy erre alapozva jött már ki a 40 Ft-os kalkuláció? 😊
NUTEX részvényesek topikja