Na tessék. Mered vállalni azt a pár részvényt, amit, ha
elbuksz akkor sem mész a híd alá. Ha csak 15000 darabja lenne minden
kisrészvényesnek, akkor 10000 főnek kellene lenniük. Hol vannak azok? Van itt
12 ? Ja, biztosan nem is tudják, hogy
van ez a fórum. Csak úgy vaktában veszik minden új részvény kibocsájtásnál,
amit, valami más csatornákon hallják. Már régen volt ilyen, ezért most csak
pang a piac. Milyen érdekes?!
Gabika, kis szívem! . Azt látom, hogy az általános iskolai matek nagyon megy, de nyilván tudod, hogy a fizika legalább annyira fontos. Gondoltál már arra, hogy most, miután az előző leggyengébb láncszem alászállt a sírba, ki lépett a helyébe? Mert mindig van leggyengébb láncszem... :-)))
Vannak, akik a szemétben guberálva csinálnak egy kis pénzt. Valaki mondott olyasmit, hogy "a pénznek nincsen szaga". Ez még a büdös szirup előtt lehetett...
Tisztelt vezetőség! Írjanak ide, mert túl sok a pesszimista és a papír árfolyama miatt illene már a sr vasarlast elkezdeni és a terveiket nem csak leírni, hanem valamit már lépni.... Vagy azoknak lesz igaza, akik szerint nem lesz semmi? Önöket ez nem zavarja? Nem lenne jobb pl 20-30-xxx árfolyam önöknek? Nem lenne jobb egy kis munka és némi tevékenység? Mire várnak? Miért kellett ennyi pénz de papír? Hol van a tervezett akvizíció? Vegyenek fel valakit, aki legalább annyit tudna tenni mint anno C úr
Ha nem fél oldallal alább lehetne olvasni, hogy mit írtam, még talán meg is érteném a próbálkozást... :-) . Sehol nem írtam, hogy nálam senki sem ismeri jobban a Nutexet, csak annyit írtam, hogy százszor jobban ismerem annál, aki egyáltalán nem ismeri, ráadásul, nem is akarja megismerni, pedig állítólag részvényes. De az is lehet, hogy csak tízszer ismerem jobban nála, de az is lehet, hogy ő ismeri nálam sokkal jobban, tudod, túl sok itt a bizonytalanság... :-))) . Az viszont biztos, hogy neked Pénznyelő fóbiád van, de sajnos engem ennek a miértje nem érdekel, így nem fogok napokat tölteni egy valószínűleg teljesen érdektelen történet kibogozásával. Úgy vélem, Pénznyelő nem lehetett bandatag, hanem ő is csak egy szerencsétlen szerencsejátékos volt, akivel a többi hasonszőrű egymás torkának esett... (Ugye, hogy egészen jól kitaláltam? Ebben nagyon jó vagyok, sőt, ebben vagyok a legjobb... :-)
NUTEX részvényesek topikja