Nem, nem, ezek tények... . Egyetlen "új" ember jött az igazgatótanácsba, File Szabolcs, de ő annyira nem új, hogy Gabika régi cimborája az egyetemről, még néhány közös írásuk is megjelent, pl.:. https://epa.oszk.hu/01300/01326/00087/04csereklei.htm (Azt viszont ne kérdezd, hogy ezeknek az alakoknak mi közük lehetett ehhez a témához, mert mindent én sem tudhatok... :-D) . És nem csak cimborák, hanem üzlettársak is, pl. a GYNK Ingatlanfejlesztő Zrt-ben... . Civin nekrológja, na, az valóban mellébeszélés volt úgy >90%-ban, de erről majd később... ;-) . Ugye te sem gondolod komolyan, hogy én ezektől részvényt vennék, vagy bármi mást? :-D
Ha kivezetik, akkor is ki kell fizetni a részvényeseket az utolsó X hónap tőzsdei kereskedés átlagával a tartozások kiegyenlítése után, a cégben maradt pénzből. Valaki aki tudja kérem, írja le, hogy van ez.
Mond meg a haverodnak, Forintban számolva kétszer annyit vegyen 10 ért mint 40 en vett. Azután ha mégis le megy 1 Ft ra vegyen ott is kétszer annyit. Például, így lesz neki 40x2500db=100eFt utána 10x20000db=200eFt, majd 1x400000db=400eFt. Így lesz összesen 422500 db-ja. 700e Ft ért. Ha ekkor csak 1 Ft ot emelkedik 2 Ft ra, akkor máris van neki 845eFt-ja. Mindíg vannak kiugrások, ezt megfoghatja. De ezt ne vegye befektetői tanácsnak, mert szíve joga mit csinál a pénzével.
1) Nem jöttek új emberek. . 2) A "jutalom" a cég teljes vagyona, ami az övék. . 3) Az árfolyam (jelenleg) nem érdekli őket. . 4) Ők a befektetők. . 5) Örülök, hogy segíthettem.
Ezt inkább a vonatkozó topikokban kellene megtenni, de akár itt is, mert meggyőződésem, hogy ezeket az elkövetői köröket összefűzi egy titkos fonál... :-)))
NUTEX részvényesek topikja