Az a legszomorúbb az egészben, hogy akik nyakig ülnek a brutális bukóban azt mondják: Nem számít semmi, nem érdekel, hogy milyen gazemberségek vannak a háttérben, kussolok, és abban reménykedem, hogy egyszer valami olyasmit lépnek az elkövetők, amitől kilő az árfolyam, és rá tudom sózni a WC-papír kötegeimet más balekokra, és visszaszerzem a pénzem... . Természetesen, az valahol nagyon is érthető hozzáállás, de egyben szánalmas és irracionális is. A kifosztóiktól várják, hogy jót tegyenek nekik, az meg már el sem jut a tudatukig, hogy nekik is csak egy életük van, az övék is rövidke, ami szépen leketyeg a rengeteg várakozás közepette... :-[
Alakul ez itt is, lassan lehet venni, valamit be fognak nyögni, hogy kicsit összeszedje magát a papír, hiszen ebből élnek a részvény adás-vételből, ez az egyetlen bevételük, már vagy két-három éve. Csipegetésre fel!
Hiába vártam, hogy Gabbika ismét kijavítsa a "hibámat" - valamiért egyre óvatosabb... :-))) . Szóval, valójában a FITO CENTER Kft. befektetett pénzügyi eszközei 2021-ben 2.626.919.000,- forintot tettek ki... . Az élet egy zérus összegű játszma a Föld nevű bolygón, mert a pénz mennyisége egy adott időpillanatban állandó. Ahhoz, hogy valakinek milliárdjai legyenek, kell egy csomó kifosztott csóró is, anélkül nem megy... :-)))
Más ügyekkel vannak elfoglalva... . Most láttam csak, hogy Gabbika egyszemélyes igazgatósággá alakult a GYNK Ingatlanfejlesztő Zrt. élén... . Ráadásul, valamilyen perek már a Fővárosi Ítélőtáblánál figyelnek: 10.Gf.40.029/2022/2., 10.Gf.40.146/2022/2. . Ráadásul, a Garancsi sem épít filmstúdiót a földecskéjükön... . Igazán lehetnétek egy kicsit megértőbbek szegény Gabbikával... :-)))
Hathor gazdát kérdezem, miért van az, hogy az aktív
fórumozók között ott van „ biotechscitec,
martin36 és d_mode „
? Holott, már évek óta nincsenek itt ebben a fórumban. Utána néznél?
NUTEX részvényesek topikja