Ehhez már valóban hit kell. Egyébként 14 alatt kezdtem venni, és az átlagom is azzal a viszonylag kevés részvénnyel 11-12 között van, mert hígítottam, nem nagy bukta, de azért jó lenne, ha történne valami pozitív. Látom, most 9,-ért sem kell senkinek, de vevő is csak pár darabra van 9,4-en.
Hány éve hisz ebben a sok beragadt... A vezetőség tagjait nem érdekli az árfolyam? Sehol egy vezető,aki vesz? Saját részvény vásárlás sohasem lesz? Akkor miért írták le? Vicces
Hát, ezzel a napi pár-százezerrel nem sokat lehet innen kivinni. De én optimista vagyok, bár azt mondják, az különbözteti meg az pesszimistát az optimistától, hogy a pesszimistának több információja van. :)
És még hozzáteszem, hogy a tőzsdék a katasztrofális globális folyamatok dacára jól tartják magukat - túl jól, és ebből a túlfeszítettségből még a világtörténelem legnagyobb tőzsdekrachja is összejöhet, vagy nem, megjósolhatatlan, hogy mi fog történni, és főleg az, hogy mikor... :-[
Persze, most globálisan is egyre szarabb minden, de ez egyben kiválóan alkalmas arra, hogy mindenki ezzel takarózzon, és erről egy pillanatra sem szabad megfeledkezni... . A Nutex "Nyrt."-vel kapcsolatos súlyos bajoknak semmi közük a globális problémákhoz, azok sokkal előbb kezdődtek, pontosan akkor, amikor Civint kinyírták. Ez olyan, mint a magyar gazdaság problémái: minden gondolkodó ember tudta/sejtette, hogy a GDP növekedést öncélúan hajszoló, gátlástalan pénznyomtatásra épülő, az organikus fejlődésnek még lehetőséget sem adó voluntarista "gazdaságpolitikának" egyszer még súlyos következményei lesznek, csak a kedvező külső környezet elodázta a tankönyvi tételek érvényesülését, egészen mostanáig...
Igen ebből ,hisz van nagyon sok millió a piacon. És a nagy részét 50 Ft körül vette, aztán hígított- higított végül lehet megy a kukába😟 Vagy nem. Most minden kurvára bizonytalan. A tőzsdén szereplő kis részvényesek 80- 90% a szerintem masszív bukóban űl. Mármint az a nem kevés résztvevő akit ismerek és tudok róla.
242 ezer db 21 Ft átlagon 😃 Na jó, most lehet nevetni 😉 Egyik részvényes társamnak közel 700000 darab 26 Ft on. Szóval vagyunk itt sokan nagy darabszámmal akik kussolunk nem köpködünk. Amúgy szarok bele, most ez van. Ezért nem fogok kötélnek menni 😃 Bár szomorú ami történik, úgy globálisan, de egészség legyen az a legfontosabb 😉👍
NUTEX részvényesek topikja