értem én, és nem is baszogatásnak szántam... csak értetlenül állok az események előtt: mióta azt a trollt kitiltották pár napja innen, nincs élő fórumozó itt, aki sírna vagy világvégét hangoztatna... nem értem, minek idecitálni ilyen jelzőket, amikor senki nem mondott ilyet itt mindenki, aki longban érdekelt (jómagam is), örül a magunk mögött hagyott héten elért eredményeknek... soha rosszabbat!
elárulnád, hogy ki, mikor és hol írt, mondott ilyet???? tényleg ennyire sok a funkcionális analfabéta ebben a topicban??? Tisztára, mintha egy fideszes vagy déká-s szektába botlott volna az ember.... itt sportot űztök néhányan az alternatív valóság képzésből!!! Azért, mert tényszerűen leírok valamit, nem azt jelenti, hogy "sírok", "károgok", vagy világvége hangulatom lenne... egyszerűen csak konstatálom a tényt, hogy elsőre nem sikerült leküzdeni a farkasfu által előre megjósolt ellenállási szintet és lassú, csöndes lecsorgás volt megfigyelhető a hét második felében mérsékelt, vagy inkább bűngyenge forgalom mellett... sehol sincs sírás, világvége hangulat.... de talán önvizsgálatot kellene tartanod, oki fórumtárs, mert annak ellenére, hogy kígyót-békát okádtál farkasfure; minimum egy bocsit elejthetnél irányába, mert ha tetszik, ha nem, eddig tűpontosan bejött a legutóbbi chartja és előrejelzése... Biztos vagyok benne, hogy sokkal feljebb fog kerülni ez a papír (azért is vagyok benne tulajdonos magánszemélyként és cégeim okán is), a nézetkülönbség abban lehet, hogy mikor... én továbbra is tartom, hogy fundamentális pozitív hírre, lökésre van szükség... ha az nem jön, akkor egy ideig túl nagy falat lesz ez a 446-450 közti ellenállás
csóri wishses zamárdi mauro picotto minden nap csak rí mint az a fürdős illető: "nagyon gyenge, nem akar menni, ma sem fog menni, nem akarják új csúcsra engedni, nem nem és nem engedik, szerintem lefordul, nem tudja átvinni, ez nem fog menni, fekete lesz, mind meghalunk" 😂😂😂🤡🤡🤡👏👏👏
bocsánat, de az igazságérzetem kicsit túl szenzitív, és soha életemben nem hagytam szó nélkül, ha kiforgatták a szavaim. És 50hez közeledve nem hiszem, hogy ezen már változtatni tudok / akarok... minek is, arra a kevés időre már, nem igaz? mindenkinek jó hétvégét és sok nyerőt az Opussal
Szűk sávban mozgott a papír, tegnaphoz képest kicsit csökkent a forgalom, 437 felett maradt a heti záró. Ez egy biztató konszolidáció is lehet. Nekem most stabilnak látszik a papír.
akkor hazudozz csak tovább, én akkor is kiállok az IGAZSÁG ÉS A TÉNYEK mellett! 1, soha egy szóval nem írtam, hogy zuhan. azt írtam csordogál Tény : 446 - - > 442.50 2, folyamatosan felhívom a a kedves fórumozók figyelmét, hogy rendkívül gyenge forgalmat produkál a papír (ld. mai vagy tegnapi kereskedés) senkinek nem mondom meg, hogy mit írjon... csak azt mondom, hogy ne Ferdítsen és főleg ne hazudjon!
azt is írd oda, hogy mennyire gyenge forgalom mellett, kérlek... összefoglalva: a héten a 446os csúcsról egyre gyengülő forgalom mellett 442.5-ön zárt a papír. Nincs tragédia, nincs ZUHANÁS, az srv-nek hála csak csendes lecsorgás van, de ami leginkább elszomorító, hogy hihetetlen gyenge fogalmakat produkál a papír... elképesztő, mennyire nincsenek vételi szándékok JÓ hétvégét
remélem nem rám célozgatsz, mert még csak véletlenül sem írtam azt, hogy ZUHAN az árfolyam... nagyon nem szeretem, mikor elferdítik a szavaim... és mellette erősen javaslom, hogy fókuszálj a FORGALOMra is... ami szintén a majd fél milliárdos napról száz misi környékére zsugorodott... EZEK A TÉNYEK... kérlek, ne Ferdíts, és ne írj olyan baromságot, hogy zuhan... csak csorog... csordogál
NEW OPUS GLOBAL