Nekem az a meglátásom, hogy a certit ki kellett ütni, remélhetőleg a tl26-ra nem akarnak rápróbálni, mert a 310 -320 környéke már tényleg nem lenne szép/még a végén pmápot vissza kell váltanom:)/! Egyébként akár mennyire is figyelmen kívül szeretné hagyni mindenki a 360 as szintig amúgy is le kellett jönni! A certiket pedig sokkal könnyebb most kiütni alacsony forgalomnál mint akkor mikor elkezdődik az srv. Ez a véleményem a mai napról.😉 Egyébként, ha megnézitek a richter grafikont a tl38-as multheti kiütése előtt és az opus grafikont szembetűnő a hasonlóság. Ebből arra következtetek hogy holnap felfelé vehetjük az irányt.🙂
Fingon nincs ki(k) és miért vitte az elmúlt időszakban alacsonyabb szintre most az árfolyamot, de azért az egy kicsit polgárpukkasztó, hogy a spekulánsok szokás szerint realizálhattak a részvény visszavásárlás során, míg a valós befektetők megint "megkapták" a szokásos "jutalmukat". A visszavásárlás fedezete "természetesen" a valós szándékú befektetők terhére történt és egyenlőre az csak veszteséget okozott számunkra. A volumen szerencsére nem több milliárdos és remélhetően csak egy átmeneti gyengélkedésről van szó, amit majd a tovább javuló eredmények "elfelejtetnek". Ennek a visszavásárlásnak csak úgy lenne értelme, ha nem egy jól informált belső kör keresne megint vele. Sokkal több értelmét látnám az osztalék fizetésre költeni azt, mint amit a visszavásárlásra költenek, mert, ha az árfolyam visszamegy jelentősen és/vagy tartósan a visszavásárlási árszínvonal alá, akkor megint csak a naplopó, élősködő, képmutató álszenteket dotálják a valós befektetők helyett.
kedves kollegak, a kiutes elotti utolso dofest en vittem be, stopra beadta a certiket a rendszer igy majdnem 2x annyival szalltam ki belole, mint a maradvanyertek - a buko igy is szemmel lathato szazalek. nem tudom kinek volt erdeke igy letolni az arfolyamot, biztam benne jobb lesz es alacsonyabb szinteken is vettem hozza (50-ig) sajnos a ricsivel is megfutottam par kort, azt is helyre kell még hoznom, most meg még ez is. még szerencse, hogy most imnden mas sötétzöld. voltak opus reszvenyeim, 420on adtam el oket, visszanezes utan mentem at certibe. azon is volt finomsag, de ami manipulacio es fogas ezen a papiron volt... elkepeszto. lehet hogy a papirba visszaszallok, mert ez a szint nagyon jo beszallo hozza,de most a tl26ot se nézném meg szivesen (319es KO). addig azert csak nem akarjak letolni, bár a ricsit is vissztolták 8550re..
NEW OPUS GLOBAL