Állok is alatta vétellel 5-6 forintos szintenként👍 Valaki nem értette, ha 360 ra várom akkor miért vásárok itt is. Hát azért mert van pénzem , és1800-2000 darabos vételekkel veszegetem. Viszont dobom is a francba 8-10%-nyi haszonnal hisz újra vissza tudom venni majd lejjebb. Igen, persze tudom ez forintbaszás, de jobb a sűrű fillér mint várakozni a csodára nagyobb emelkedés reményében. Ebben jó darabig nem lesz több a fenomenális hírek és osztalék ellenére sem.
Az elmúlt jó pár évben mindig érdeklődve olvastam azokat az itteni beírásokat, hogy az elméletileg rogyásig részvénnyel telelevő részvény tulajdonosok milyen lelkesen várják a részvény árának esését. Én ennyi maga ellen drukkoló embert még nem láttam sehol az évek alatt. A nickek változnak, de a hozzáállás nem. Szerintem inkább ne tőzsdézzetek hanem jótékonykodjatok. Az elbukásra ítélt összeget inkább ajánljátok fel mondjuk a gyermekkórháznak.
Szia majd a következő AUKCIÓN 529-nél!Egy darabot sem adtam el!A következő részletet május 15.-én kell fizetnem ami jelenlegi árfolyamon 50K OPUS eladásával egyenlő.Remélem addigra minden jóra fordul.Legyetek szerencsések.
NEW OPUS GLOBAL